1. Chris Pratt i Anna Faris Njihov je prekid mnogima poljuljao vjeru u ljubav, jer su se činili tako sretni i zaljubljeni sve ove godine. Anna i Chris upoznali su se prije deset godina, a od toga su osam proveli u braku. Tijekom zajedničkih godina dobili su i sina Jacka, nad kojim dijele skrbništvo.

2. Rachel Bilson i Hayden Christensen Par koji je proveo deset godina u naizgled idiličnoj vezi, Rachel Bilson i Hayden Christensen, sve su šokirali objavom da se razilaze. Navodno je razlog prekidu bilo razilaženje u interesima i životnom stilu. Dok je Rachel vrlo društvena i voli izlaziti s prijateljima, Hayden je poprilično povučen i voli svoj mir. Par ima dvogodišnju kći Briar Rose koja živi s majkom.
3. Scarlett Johansson i Romain Dauriac Nakon dvije godine braka, popularna glumica razišla se od grancuskog novinara Romaina Dauriaca. Nakon žestoke parnice u kojoj su se najviše borili za skrbništvo nad njihovom dvoipolgodišnjom kćerkicom Rose Dorothy, par se na kraju ipak dogovorio zajednički dijeliti skrb.
4. Ben Stiller i Christine Taylor Nakon što su je glumica Christine Taylor (45), putem svoga glasnogovornika objavila kako se razvodi od komičara Bena Stillera ‘u ljubavi i slozi nakon 18 godina braka’ te da će zajednički brinuti o djeci – kćeri Elli Oliviji (15) i sinu Quinlinu Dempseyju (12), u javnost je ipak izašao prljavi veš odnosno pravi razlog njihova razilaženja. Svi su bili šokirani kada se otkrilo da je popularni glumac zlostavljač svoje obitelji.
5. Fergie i Josh Duhamel Nakon 13 godina veze, od čega osam godina provedenih u braku, pjevačica Fergie i njezin suprug, glumac Josh Duhamel, odlučili su krenuti svatko svojim putem. Roditelji četverogodišnjeg sina Axla medijima su poslali zajedničku izjavu, a kasnije se nagađalo kako je povod prekidu braka Joshova želja za proširenjem obitelji, na što Fergie nije htjela pristati.
N. P. Fotografije Profimedia