Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Dugogodišnji domaći par zaljubljen kao prvog dana

Autor Antonija Nazor
Autor Antonija Nazor

Uskoro će otputovati i na ljetovanje

Glazbeno-umjetnički par, modna dizajnerica i pjevačica Matija Vuica i njezin dugogodišnji partner, kantautor Jurica Popović, još provode ljetne dane u Zagrebu, ali se u posljednje vrijeme imaju čemu veseliti. Dok je Matija nedavno imala spektakularnu modnu reviju, Jurica je zauzet glazbenim angažmanima, ali nije ga zaobišla ni nogometna euforija.

- Svi planovi pali su mi u vodu i nije mi žao jer su Vatreni planirali umjesto mene. Trebao sam objaviti spot i album do kraja srpnja, ali to će pričekati jer sam opijen uspjehom naših nogometaša.

U kolovozu Matija i ja krećemo na jug u rodni Metković, koji nam je ljetna baza i iz koje idemo svakamo, kao pravi gusari. Matiji je potreban odmor nakon iscrpljujuće modne sezone, a ja ću raditi na glazbi kako bih nadoknadio ove produljene nogometne blagdane - smijući se rekao je Jurica.

U Matkoviću Matija ima obiteljsku kuću koju je uredila s posebnom pažnjom pa je postala njihova prava ljetna oaza u kojoj se odmaraju od užurbane zagrebačke svakodnevice. 'Svake godine u kolovozu dolazimo u Metković. U početku je to bio odmor, a danas vrijeme provedeno na jugu koristimo i za posao, za nove pjesme i projekte', rekla je nedavno Matija za Story.

NAJNOVIJE

loader