Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mlada pjevačica o traumama dismorfije

Autor N.R.

Ima samo 17 godina

 Izvor: Profimedia

Billie Eilish, 17-godišnja pjevačica i kantautorica koja u poslijednje vrijeme osvaja glazbenu scenu, u nedavnom razgovoru za magazin Rolling Stone otkrila je da se bori s tjelesnim dismorfnim poremećajem. Poznata po svom osebujnom glasu, ali i nesvakidašnjem modnom izričaju, unatoč svim zdravstvenim problemima, živi svoj san. 

 Izvor: Profimedia

Billie se prije početka svoje glazbene karijere bavila plesom, kada je i započela njezina nesigurnost. 'Ples zahtjeva danosite doista sićušnu odjeću, a ja se nikad nisam osjećala ugodno u tome. Uvijek sam bilao zabrinuta zbog svog izgleda, ali to je bio vrhunac moje dismorfije. Uopće se nisam mogla pogledati u ogledalo', ispričala je 17-godišnja pjevačica hitova 'Bad guy' i 'Ocean eyes'. Još od djetinjstva je osjećala nesigurnost jer je stalno bila okružena 'lijepim djevojčicama'. O toj temi govorila je i u kampanji za Calvin Kleina gdje je otkrila zašto je odlučila nositi labavu odjeću koja pokriva sve njezine obline. 'Nitko ne može imati mišljenje o mom izgledu jer nije vidio ono što je ispod odjeće', rekla je tada što je izazvalo pozitivne reakcije obožavatelja.

 Izvor: Profimedia

Poznato je da Billie ima poseban odnos sa svojim obožavateljima, što dokazuju i mnogobrojne video snimke na kojima pjevačica razgovara sa, kako ih ona zove, svojim prijateljima bez kojih ona ne bi bila to što je. Tako je nedavno, u sklopu emisije Ellen Degeneres iznenadila nekoliko djevojaka koje su joj, njoj u časti, snimale emotivne poruke. Tada je otvoreno govorila o Tourette sindromu, koji joj je dijagnosticiran još kad je bila dijete, što joj otežava svakodnevni život. Iskrenim razgovorima u do sad svakom intervjuu, zadobila je simpatije publike, zbog čega je danas jedna od omiljenih izvođačica na svjetskoj glazbenoj sceni. 

Tagovi

Magazin

Royals