Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon 19 godina braka, planira novu svadbu

Autor N.R.

Ona je ljubav njegovog života

 Izvor: Profimedia

Jedan od najpoznatijih glumačkih parova, supružnici Catherine Zeta Jones i Michael Douglas ove godine proslavit će 19. godišnjicu braka. Sudeći po posljednjim fotografijama, ovaj je par i nakon toliko godina sretno zaljubljen. Čvrstu vezu nakon dugi niz godina, ovaj par nastoji obnoviti njihove zavjete u rodnom gradu glumice, Walesu. 

 Izvor: Profimedia

Iako su u svom braku imali uspona i padova, od kojih je najznačajniji bio prekid 2013. godine. Ipak, nakon godinu dana kasnije pomirili su se i nastavili skladnu vezu. Tako je Michael nedavno otkrio da je njihova ljubav 'čvršća nego ikada'. 'Volim Catherine zapravo više nego ikad prije. Razrješili smo sve probleme i ako oboje želimo bolji brak, mislim da to i možemo. Jednostavno ju obožavam', rekao je tada 74-godišnji glumac.

 Izvor: Instagram

Sreću je opisala nedavno i Catherine. 'Prvo moram reći da sam neopisivo sretna da smo uspjeli 20 godina opstati zajedno. Nikada nisam mislila da je moguće s nekom osobom provesti toliko godina i da će sve biti idealno. I nije. Michael i ja imamo jako otvoren brak i vezu. Kada imate djecu, koja nisu kriva za to što ste ih rodili u svijetu prepunom nepravde, morate jednostavno biti otvoreni i sve iskreno dijeliti', opisala je svojevremeno. Podsjetimo, ovaj par se vjenčao 2000. godine, nakon što se Michael rastao od Diandre Luker s kojom je bio 23 godine u braku. Catherine i holivudski glumac imaju dvoje djece, 16-godišnju kći Carys i 18-godišnjeg sina Dylana. 

 Izvor: Instagram

Magazin

Royals