Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Domaći voditelj zabavljao se bez supruge i sinova

Autor Anamarija Gnjatović
Autor Anamarija Gnjatović

Tomislav Jelinčić ponosni je otac trojice sinova, Jona, Vida i Tina. Iako je ranije priznao kako mu nije lako usklađivati profesionalne i obiteljske obaveze, izgleda kako on i supruga ipak nastoje pronaći i malo vremena za sebe. Prema svemu sudeći, Tomislav je naučio spojiti ugodno s korisnim!

Tako je svestrani 40-godišnjak uživao na božićnom domjenku Hrvatske gospodarske komore u društvu kolega novinara. Na domjenku su bili i Mislav Togonal, Davor Meštrović i Damir Smrtić s HRT-a, Damira Gregoret, Igor Bobić i Boris Mišević s RTL-a, Ivana Pezo Moskaljov, Vjekoslav Đaić, Ivan Forjan, Barbara Štrbac i Tatjana Krajač s Nove TV te Petar Štefanić, Anka Bilić Keserović, Nataša Božić i Sandra Križanec s N1 televizije.

Izvor: Story
Izvor: Story
Ivan Forjan, Josipa Krajinović, Tatjana Krajač,  Martina Sokač Saraga, Ivana Pezo Moskaljov, Vjekoslav Đaić i Barbara Štrbac

Dodajmo kako se uzvanicima obratio i predsjednik HGK Luka Burilović, koji se osvrnuo na gospodarske i društvene izazove koji nas očekuju u narednoj 2018. godini, poput ozbiljnijeg pristupa reformama i pronalaska kvalitetnih rješenja za nedostatak radnika.

Govoreći o izazovima pred nama posebice je istaknuo zahtjevnu zadaću predstavnika medija u tom procesu. 'Ako pogledate koliko je društvenih pitanja otvoreno upravo zahvaljujući vama, onda uloženi trud dobiva smisao', naglasio je Burilović, pozvavši sve uzvanike da iskažu svoju potporu hrvatskom gospodarstvu te da ovih blagdana kupuju i daruju hrvatsko.

Izvor: Story
Luka Burilović, Tomislava Ravlić, Martina Sokač Saraga i Davor Meštrović Foto: Promo HGK

loader