Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NAPOKON Maja Šuput izgovorila sudbonosno 'da'

Autor T.O.
Autor T.O.

Zavjetovala se Nenadu na vječnu ljubav

Naša popularna pjevačica, 39-godišnja Maja Šuput, djevojački vikend proslavila 13. i 14. travnja u Beogradu, a danas 11. svibnja svom odabraniku Nenadu Tatarinovu napokon se zaklela na vječnu ljubav i to na romantičnoj lokaciji u Istri, točnije u stanciji Meneghetti u Balama. Nakon ceremonije koju je vodila matičarka, Maja je, ne skrivajući sreću,  glasno uzviknula: 'Udala sam se'.

Izvor: Instagram

Pripreme su trajele cijeli dan, a njezini su uzvanici na društvenim mrežama objavljivali tek male djeliće atmosfere. Osim što smo mogli vidjeti kako su se odlično zabavljali, Maja i Nenad pripremili su za njih personalizirane cigare i osvježavajuća pića, a na poklon su dobili i paketić prve pomoći protiv mamurluka.

Izvor: Story

Izvor: Instagram Na početku dana, Maja je bila odjevena u usku bijelu čipkastu haljinu, no kasnije se presvukla u raskošnu bijelu vjenčanicu, za kojom je, kako je na Instagramu napisao njezin najbolji prijatelj, dugo tragala. Kosu je svezala u stilizirani rep, a make up joj je bio svečan, kako i priliči atmosferi vjenčanja.

Njezin odabranik Nenad bio je odjeven u elegantno crno odijelo i bijelu košulju, a oboje nisu skidali osmijehe s lica. U trenutku kada su jedno drugome izgovorili da, svirala je pjesma 'Love me like you do', pjevačice Ellie Goulding, a Nenad je svoju Maju čvrsto zagrlio i poljubio.

Maja i Nenad su odlučili imati malo i intimno vjenčanje daleko od pogleda javnosti, a njihovoj su proslavi nazočili samo njihovi najbliži. Izvor: Instagram Maja je za ovu prigodu dala izraditi jumbo plakat sa svojim i Nenadovim likom u srcu, a pored fotografije stoji: 'Prisežem u dobru i zlu pred Bogom i narodom: 'U dobru i zlu, od danas do zauvijek...' Službeno Tvoja Tatarinov'. Izvor: Instagram Na društvenim mrežama njezini su se uzvanici ovo podneva počeli hvaliti kako već pristižu na vjenčanje, a na njemu su nazočili svi koji su bili i na Majinom djevojačkom vikendu. Izvor: Instagram Među njima su Anita Tuček, Katarina Kolar, Lada Mitrišinović, Valentina Čajo te Lana Gadža Čermak, koja joj je ujedno i kuma te najboljim prijateljem, stilistom Markom Grubnićem. Na vjenčanju se još našla i Marina Tomčić, koja je zajedno s Majom bila u žiriju showa 'Zvijezde', ali i brojni Nenadovi prijatelji.  Izvor: Instagram Podsjećamo, pjevačica je u vezi s Nenadom Tatarinovim, a zaručili su se 11. siječnja prošle godine na bajkovitom putovanju na Maldivima. Čime je Nenad osvojio Maju, pjevačica je nedavno ispričala samo za Story.'Dugo sam bila sama prije Nenada. Prije njega pet godina nisam imala ozbiljnu vezu. U tom sam se razdoblju potpuno posvetila sebi, najviše sam profesionalno napredovala, četiri sata sam spavala, a ostatak dana sam radila. Jako mi je odgovaralo biti sama. Stoput sam poželjela nedjeljom doći kući, gdje ću se dečku uvaliti u naručje i zajedno gledati film pod dekicom, ali ne možeš imati dečka samo nedjeljom. Nenad se dogodio potpuno neplanirano. Poznavali smo se dvije godine prije toga. Nikad među nama nije zaiskrilo niti sam u tom smjeru gledala na njega, kao ni on na mene. I eto, jedna večer, ljetna noć, popili piće i drukčije me pogledao. Počeli smo razgovarati u drugom smjeru i shvatila sam da smo nevjerojatno sličnih pogleda na život, ali i da dijelimo iste strasti. Ne poznajem dvoje ljudi poput nas koji toliko vole putovati, spavati u hotelima i jesti u restoranima. Prijatelje bih izluđivala željama da u sedam dana putovanja želim spavati u sedam hotela jer ih želim sve vidjeti. Govorili su da sam potpuno nenormalna. Nisam nikako nalazila istu budalu koja će to raditi sa mnom. Uz to, strahovito volim pristojne muškarce s manirama, koji se znaju odjenuti, ne psuju, imaju energiju da me mogu pratiti, koji su veseli i vole glazbu, nisu ljubomorni, shvaćaju moj posao... Duga je lista koju treba zadovoljiti. Hodati sa mnom nije piknik, nije lako, ali za muškarca koji je jak u glavi i zdravo je sve posložio to nije predmet rasprava, no za slabića bi to bio nepremostiv problem', ispričala je iskreno.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader