Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
14.05.2018. / 11:41 12:01

Maja Šuput: 'Sretna sam za svaku sijedu koju si dobio'

Autor L.B.
14.05.2018. / 11:41 12:01
Autor L.B.
14.05.2018. / 11:41 12:01

Dugo je skrivala da je zaljubljena

Iako je Maju Šuput zaista teško vidjeti u lošem raspoloženju, zadnjih nekoliko mjeseci, otkako nam je otkrila da je u njen život ušetao muškarac i potpuno je oborio s nogu, pjevačica blista potpuno drugačijim sjajem.

Već neko vrijeme Maja uživa na godišnjem odmoru u Italiji sa svojim zaručnikom Nenadom i svakodnevno nas časti njihovim romantičnim fotografijama i modnim kombinacijama. Sudeći po objavama na društvenim mrežama, atraktivna pjevačica odlično se provodi, a na ovom proputovanju par je odlučio proslaviti i Nenadov 35. rođendan.

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Što joj sve Nenad znači u životu, Maja je napisala u Instagram objavi koju mu je posvetila povodom njegovog rođendana: ' Ovo je fotografija s našeg prvog putovanja. Tada smo još krili da smo zaljubljeni. Ovo je i prva i posljednja fotografija na kojoj nismo zagrljeni. Jer se pravimo pred ljudima da smo prijatelji. Tada si mi se sviđao. Danas te volim. Sjedeći na tom dvosjedu nisam ni sanjala da ću za par mjeseci biti zaručena za tebe, danas sam presretna buduća žena. Tada sam mislila da smo na nekom zabavnom putovanju, danas planiram putovanje koje će trajati cijeli život. S tobom. Ti i ja. I presretna sam. Presretna sam i za svaku sijedu koju si dobio od onda. Znam da si ih dobio zbog mene ali ti stoje prokleto sexy. Želim ih još. Želim da budeš ovakav čovjek zauvijek. Jer si srce i duša. Želim da budeš zdrav i u energiji. Jer me moraš pratiti. Želim da mi i dalje govoriš sto puta na dan da me voliš. Jer onda i ja mogu tebi reći isto natrag. Želim da ti ovaj 35. rođendan bude najljepši ikada, jer ti to zaslužuješ. Sretan ti rođendan ljubavi moja, volim te...'

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader