Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nizozemsko slavlje dečkovog rođendana

Autor Danijela Goreta
Autor Danijela Goreta

Modna blogerica Sonja Kovač govori o trendu otkrivanja romantičnih veza na društvenoj mreži, kao i sedmogodišnjoj ljubavi s Goranom Mandićem

Modna blogerica, influencerica i televizijska glumica Sonja Kovač nikad nije skrivala da je sretna u ljubavi, ali detalje veze s Goranom Mandićem posljednjih sedam godina ipak je držala daleko od javnosti. No sve se promijenilo kad je tijekom putovanja u Amsterdam objavila prvu fotografiju na svom profilu na Instagramu koji broji gotovo 355 tisuća pratitelja. 

- Zna se on tu i tamo pojaviti u mojim Instagram Storyjima i na vlogovima, ali ništa pretjerano jer oboje volimo čuvati privatnost. On nije naviknut na javni život i ne voli se javno izlagati pa mu je uvijek draže držati se iza kamere. Kada imamo baš neku odličnu fotku, a lijepo se uklapa u moj profil na Instagramu, onda je objavim. Naravno, ako se i njemu sviđa. Budući da je moj profil specifičan i pazim što i kojim redoslijedom objavljujem, to moraju biti posebne fotografije i stilski i pozicijski te usklađenih boja. Fotografija mora zadovoljiti puno kriterija prije objave. Ova nam se jednostavno svidjela, ugođaj je bio divan i savršeno se ukopila u moj feed tako da je dobila zeleno svjetlo - govori Sonja o fotografiji o kojoj su brujali domaći portali.

Izvor: Privatni album

Iako je svjesna da objave vezane uz privatni život privlače veći interes, Sonja kaže da se ipak trudi suzdržati od toga.

- U ovom poslu jako pomaže kad ti privatno i poslovno nisu odvojeni jer će donijeti više interesa za tebe, no mislim da je zdravije za odnos, bio partnerski ili prijateljski, držati privatno odvojeno od poslovnog. Naravno, ne može se potpuno odvojiti privatno od poslovnog jer je to posao koji traje 24 sata na dan pa  će sigurno tijekom dana biti i privatnih trenutaka. Mislim da je najbolje imati mjeru i zasad sam zadovoljna kako sve usklađujem. Ponekad se pitam gdje bih bila i kojom brzinom bih napredovala da prikazujem više privatnog života u medijima i na društvenim mrežama, ali to nije moj stil. Fokusirana sam na modu, kozmetiku i putovanja, ali ako se spontano dogodi da je netko od meni bliskih ljudi u tom trenutku sa mnom, bit će objavljeni i to isključivo onoliko koliko oni žele i koliko se ugodno osjećaju - rekla je Sonja dodajući da Goran ne koristi društvene mreže.

Izvor: Privatni album

- On nikad nije bio dio javne scene i nikad ga to nije privlačilo, baš kao ni društvene mreže. Nije ga previše zanimalo čak ni kad sam se ja počela time baviti, bilo mu je jako čudno i nije mu bilo jasno što to radim i zašto me mora snimati do iznemoglosti. Shvaćam to jer je to muškarcima potpuno strano i dok ne vide neki smisao u nečemu, oni to ne mogu shvatiti. Nakon što je sve spontano preraslo u pravi posao, sve mu više ima smisla. 

Budući da Goran ne živi u Hrvatskoj i poslovi su im uglavnom zasnovani na putovanjima, idealna su prilika za provođenje dragocjenih zajedničkih trenutaka. Tako su ponovno spojili ugodno s korisnim i otputovali u Nizozemsku i Švicarsku, a ovaj put na putovanju im se pridružio i njihov kućni ljubimac. 

- Budući da puno putujemo, imamo mnogo prijatelja po cijelom svijetu pa smo u Amter-damu više bili koncentrirani na posao i druženje s prijateljima, a u Švicarskoj smo imali više vremena za sebe jer smo slavili Goranov rođendan. Svake godine jedno drugome priredimo veliko iznenađenje u smislu putovanja, destinacije ili hotela. Uglavnom uvijek mora biti neko iskustvo koje ćemo pamtiti, a ne samo obični materijalni dar. Tako sam ove godine organizirala slavlje u švicarskom Bürgen-stock resortu i bilo je za pamćenje. Jedno od najljepših mjesta s najljepšim infinity bazenom i pogledom na jezero Lucerne. Iako je nedostajao snijeg, što je Goranu bila najveća želja, bilo je posebno jer je i naša pomeranka Boo bila s nama - otkrila je 34-godišnja blogerica. 

Izvor: Privatni album

Nakon toliko godina zajedničkih putovanja, Sonja i Goran imaju gotovo jednake želje kad je riječ o aktivnostima tijekom putovanja, iako ponekad ima i neslaganja.

- Naravno da se često dogodi i odstupanje od onog što želimo, a to je najčešće tijekom dana dok obavljamo stvari za moj posao. Ako smo na novome mjestu, ja sam nabrijana, puna energije i inspiracije za stvaranje sadržaja, dok Goran samo gleda gdje bi se malo odmorio i sjeo na ručak - našalila se Sonja.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader