Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
29.12.2017. / 13:52

Domaće dame i praznovjerni novogodišnji rituali

29.12.2017. / 13:52
29.12.2017. / 13:52

Kraj godine svima označava doba kada svi zaželjavamo posebne želje, donosimo nove odluke i okrećemo nove stranice. Kako i danas, tako i kroz povijest, ljudi su običavali vjerovati da određena hrana, odjeća ili gesta može donijeti sreću u nadolazećoj godini, a neki od najpopularnijih običaja su nošenje crvenog rublja, poljubac s voljenom osobom u ponoć, uživanje u grožđu i serviranje svinjetine na obiteljski stol uoči Silvestrova. Silvestrovo samo što nije pokucalo na vrata, a mnogi su već spremni za veliku noć. Stoga, provjerili smo vjeruju li poznate dame u neke od rituala te kako se pripremaju za doček 2018. 'Što se tiče praznovjernih novogodišnjih rituala, moram priznati da ih nemam. Jedino u što vjerujem i čega se držim svaki doček je to da se okružim s najdražim ljudima, vjerujem da to donosi sreću u Novoj godini', ispričala je Ivana Lovrić, simpatična pjevačica popularne Colonije koja još uvijek ne zna gdje će dočekati 2018. 'Svake godine odlučim u zadnji tren pa tako ni ova nije iznimka. Trenutno znam s kim, ali još uvijek ne znamo gdje', otkrila je.

Uvijek vedra i nasmijana voditeljica Marijana Batinić nema naviku vjerovati u praznovjerne rituale, no ove godine odlučila je jednom ipak dati šansu. 'Moram priznati da inače ne vjerujem u takve stvari i da to baš nisam dosad radila, ali ove godine sam čisto iz fore odlučila odjenuti crveno donje rublje za kraj godine', otkrila je 36-godišnjakinja koja se u 2018. nada samo jednome: 'Za Novu godinu nemam posebne želje, zapravo bih voljela da meni bude ista kakva mi je bila i 2017. jer mi je bila odlična, a našoj cijeloj državi želim bolju godinu i puno više uspjeha nego do sada.'
I dok će Ivana i Marijana ponoć dočekati budne i s najdražom ekipom, Kristina Šalinović i 2018. dočekat će kao i većinu prethodnih - 'Već u ponoć ću biti u krevetu. Apsolutno mi to ne predstavlja nikakvu posebnu važnost. Radije se odmorim i onda sljedeći dan uživam u ručku s najdražim ljudima', rekla je lijepa vlasnica frizerskog salona i bivša manekenka.
Izvor: Story
Autor: A.S. Foto: Instagram, Robert Gašpert

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader