Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Valentić: 'Bio sam uz Lili na porođaju'

Poznati trener proživljava svoje najsretnije dane

 Izvor: Petar Glebov/PIXSELL

Nakon što je jučer Story.hr prvi doznao da je poznati trener i promotor zdravog i aktivnog načina života, Mario Valentić dobio drugog sina, doznali smo i da se maleni zove Noa. Premda nikada nije oduševljen pitanjima o tako intimnim stvarima, Mario ovaj put jednostavno nije mogao kriti uzbuđenje zbog rođenja sinčića, kojeg mu je rodila dugogodišnja partnerica Ljiljana Mikić. 

"Jako sam sretan i zaljubio sam se u Nou na prvi pogled", kazao nam je Mario te otkrio da je dječak rođen carskim rezom u privatnom rodilištu Podobnik. 

"Osjećam se baš nekako posebno! Bio sam na porođaju i uistinu je vrijedno spomena vidjeti kako mališa dolazi na svijet. Jako sam sretan!", rekao nam je Valentić koji je i prvi put želio svjedočiti dolasku sina na svijet, no jednostavno uvjeti da tada prisustvuje carskom rezu nisu dozvoljavali takvu mogućnost. Stoga je i rođenje Noe događaj koji će pamtiti cijeli život. A pamtit će i ono što ga još danas očekuje.

"Posebno se veselim što ću danas odvesti Niku da ga vidi i jako me veseli susret dvojice braće", dodao nam je za kraj. 

Podsjetimo, Mario je u prvom braku dobio sina Niku koji će uskoro napuniti devet godina. S menadžericom jednog hotela, Ljiljanom Mikić, u vezi je više od dvije godine, a maleni Niko sjajno ju je prihvatio. Iako su isprva od javnosti skrivali svoju vezu, da su u vezi Mario nam je i službeno potvrdio nakon što smo doznali da će postati roditelji. 

Magazin

Royals