Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Eva Longoria u borbi s kilogramima

Autor T.K.
Autor T.K.

Lijepa glumica 'muku muči'

Obožavatelji lijepe latinoameričke glumice, 44-godišnje Eve Longorie, posljednjih tjedan dana na njenom Instagramu mogu vidjeti snimke iz teretane, uz koje ova zvijezda 'Kućanica' piše motivirajuće citate. 

Podsjetimo, Evi je prije malo više od pola godine život dodijelio najbitniju ulogu, sa suprugom Jose Antoniom Bastionom dobivši sina Santiaga. U više je navrata isticala kako joj ne smeta višak kilograma i da se ne opterećuje suludim holivudskim standardima ljepote. Osim videa iz teretane, ova novopečena mama redovito objavljuje i fotografije različitih kulinarskih poslastica, tako da bismo mogli reći kako doista živi uravnotežen i zdrav život. 

Na jednoj od posljednje objavljenih fotografija, Eva se, osim divno isklesanim tijelom, pohvalila i novim setom opreme za vježbanje koji je dobila na poklon od još jedne poznate dame - svoje prijateljice Victorije Beckham. 'Super izgledaš! Ljubim te' , komentirala je na objavu Eve Longorije popularna dizajnerica i supruga bivšeg nogometaša Davida Beckhama. 

Tagovi

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader