Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Katarina Baban: 'Ravna sam kao daska...'

Autor L.B.
Autor L.B.

Glumica progovorila o važnoj temi

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke gdje se pokreću brojne akcije kako bi se probudila svijest o važnosti preventivnih pregleda. 

Tako se kroz cijeli mjesec između ostalog i na društvenim mrežama, aktiviraju i brojni poznati koji pokušavaju utjecati na svoje prijatelje, obožavatelje i pratitelje i spriječiti ono najgore. Glumica i dizajnerica Katarina Baban isto tako je prepoznala važnost u ovoj akciji, pa je ispričala svoju priču. 

'Ravna sam ko daska. Al ono baš baš. Sve ostalo su samo dobri kupaći i grudnjaci. I vječito sam se zamarala što ću obući jer “to bolje stoji curama s cickama” ili hoće li me neki frajer manje voljet radi toga jer “čula sam da voli sisate” ili sve se ženske u garderobi skidaju do gola, ja svoje cice skivam. E onda uđeš u 30.tu i pomisliš: F*** THAT SHIT! Shvatiš da je vrijeme da počneš voljeti svoje tijelo takvo kakvo je, a ponajviše one dijelove za koje si mislila da “štekaju”. Jer u suštini, nije bitno jesu li velike, male, obješene ili čvrste- bitno je samo da su zdrave. A najzdravije će biti ako ih voliš i zbog toga redovito odlaziš na preglede jer čak i mi s malima imamo jednake šanse za obolijevanjem. Volite svoje cicke, cure, i redovito idite na preglede! P.s. Fućkaš “frajera” koji će te zbog toga manje voljeti' napisala je uz fotografiju svog dekoltea. 

Katarinini brojni pratitelji i prijateljice podržali su je u ovom važnom činu i nastavili akciji i na svojim profilima.

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader