Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

VIDEO Nezaboravna svadba Maje Šuput trajala do zore

Autor T.O.
Autor T.O.

Pjevačica je sretnija nego ikad

Pjevačica, 39-godišnja Maja Šuput, koja je jedna od najtraženijih izvođačica na svadbama, jučer, 11. svibnja, napokon je imala vlastitu svadbu na kojoj se svom odabraniku Nenadu Tatarinovu zaklela na vječnu ljubav.

Njihovo vjenčanje održalo se na romantičnoj lokaciji u Istri, točnije u stanciji Meneghetti u Balama, a nakon ceremonije koju je vodila matičarka, Maja je, ne skrivajući sreću,  glasno uzviknula: 'Udala sam se'.

Iako je svoje vjenčanje htjela sakriti od očiju javnosti, njezini su uzvanici na društvenim mrežama dijelili djeliće atmosfere s ovog velebnog slavlja, pa su njezini pratitelji tako mogli vidjeti kako je ova svadbena zabava trajala do dugo u noć.

Cvijeće i ambijent svakog su gosta ostavili bez daha, a mladenci su pripreme za vjenčanje snimali i dronom. Nije nedostajalo ni vatrometa, a romantičan prvi ples Maja i Nenad otplesali su pored luksuznog bazena.

Nakon što su prerezali tortu, Maja i Nenad gostima su podijelili personalizirane kolačiće, a tijekom dana gosti su dobivali i personalizirane kubanke, kao i osvježavajuća pića.

Maja se presvalačila čak tri puta, a treću odjevnu kombinaciju, kratku bijelu haljinicu odjenula je za rezanje crne svadbene torte sa zlatnim ukrasima, koja je bila na čak tri kata.

Kako je nedavno rekla u intervjuu za Story, ova 39-godišnja Zagrepčanka kod četiri godine mlađeg Nenada obožava što s njime dijeli ljubav prema finim hotelima, objedima u restoranima, a tek su na trećemu mjestu, kaže Maja, kulturne znamenitosti i prirodne ljepote neke zemlje. Međutim, Puljanin je Maju, čini se, najviše osvojio osobnošću.

'Pošteno ću vam reći da već godinu dana kod Nenada tražim nešto što mi se neće svidjeti. Zapravo mu sve vrijeme tražim manu, čisto da mu kao žena mogu prigovarati, ali je ne mogu pronaći. Jednostavno smo se našli. I po senzibilitetu, karakteru, načinu života. Strahovito smo slični i odgovaramo si kao partneri i prijatelji. Moram odmah pokucati u drvo u želji da se to ne promijeni, ali zasad je sve više nego dobro. I zaista sam presretna u našoj vezi i zbog načina na koji se brine o meni, kako me pazi i koliko mi pažnje posvećuje. Najvažnije je kad znam koliko sam voljena, željena, mažena i pažena. Osim toga, svaki se dan divim Neninoj količini tolerancije. Naime, na putu smo bili više od šezdeset dana. Svaka je noć bila neprospavana, stalno je bio neki koncert, milijun ljudi oko nas, mijenjanje hotela, a u mom je poslu stres oko organizacije neizostavan. Pitaš se hoće li biti publike, hoće li razglas biti u redu... Tako da osoba koja je sa mnom mora to slušati i boriti se s mojim demonima. Za to zaista treba puno energije. Neki u tim situacijama puknu, dođe do tenzija, ali Nenad nije pokazao neku drugu stranu osim ove pozitivne i pune podrške. Apsolutno me razumije, daje mi toplinu i ljubav', rekla je Maja.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader