Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ARCHIEVO KRŠTENJE Svi zbog ovog pričaju o Kate Middleton

Što ju je nagnalo na to?

 Izvor: Profimedia

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton poznata je po tome što izbjegava hrabre modne kombinacije koje otkrivaju malo više te ju se rijetko ili gotovo nikad može vidjeti u kratkoj haljini. Baš zato se javnost začudila kad se supruga princa Williama na krštenju sina Meghan Markle i princa Harrya jučer pojavila u svilenoj ljetnoj rozoj haljini koja joj je sezala do polovine butina, uparenoj s velikom mašnom i crvenim kožnim salonkama. Iako u takvoj kombinaciji koja je trenutno 'in' žene mogu izgledati vrlo lijepo, u britanskim medijima i na društvenim mrežama čula su se mišljenja kako Kate u tome nije zasjala kao u uobičajenim čednijim izdanjima. S druge strane, Meghan je na službenoj fotografiji nakon krštenja blistala s velikim smiješkom u bijeloj ručno rađenoj haljini. 

.

Najviše polemike među modnim znalcima i komentatorima na društvenim mrežama zapravo je izazvao ukras za kosu, koji je neobičan spoj rajfa i šeširića koji fiksira kosu. Ovaj šeširić sprijeda izgleda kao čuveni rajf koji oponaša pletenicu u kosi, a tek se sa zadnje strane vidi njegova prava forma i čini se kako nije ostavio dobar dojam u ovom modnom izdanju.

'Odjevena je kao baka, žene. Budite realne' i 'koji je ovo vrag u njenoj kosi?', bili su samo neki od stotine sličnih komentara na društvenim mrežama u vezi Kateinog looka na krštenju.   

 Izvor: Profimedia

Magazin

Royals