Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

ARCHIEVO KRŠTENJE Svi zbog ovog pričaju o Kate Middleton

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Što ju je nagnalo na to?

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton poznata je po tome što izbjegava hrabre modne kombinacije koje otkrivaju malo više te ju se rijetko ili gotovo nikad može vidjeti u kratkoj haljini. Baš zato se javnost začudila kad se supruga princa Williama na krštenju sina Meghan Markle i princa Harrya jučer pojavila u svilenoj ljetnoj rozoj haljini koja joj je sezala do polovine butina, uparenoj s velikom mašnom i crvenim kožnim salonkama. Iako u takvoj kombinaciji koja je trenutno 'in' žene mogu izgledati vrlo lijepo, u britanskim medijima i na društvenim mrežama čula su se mišljenja kako Kate u tome nije zasjala kao u uobičajenim čednijim izdanjima. S druge strane, Meghan je na službenoj fotografiji nakon krštenja blistala s velikim smiješkom u bijeloj ručno rađenoj haljini. 

.

Najviše polemike među modnim znalcima i komentatorima na društvenim mrežama zapravo je izazvao ukras za kosu, koji je neobičan spoj rajfa i šeširića koji fiksira kosu. Ovaj šeširić sprijeda izgleda kao čuveni rajf koji oponaša pletenicu u kosi, a tek se sa zadnje strane vidi njegova prava forma i čini se kako nije ostavio dobar dojam u ovom modnom izdanju.

'Odjevena je kao baka, žene. Budite realne' i 'koji je ovo vrag u njenoj kosi?', bili su samo neki od stotine sličnih komentara na društvenim mrežama u vezi Kateinog looka na krštenju.   

Izvor: Profimedia

Najčitanije

Najnovije

loader