Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
05.08.2018. / 09:45 17:00

Članica kraljevske obitelji uvalila se u probleme

Autor A.P.
05.08.2018. / 09:45 17:00
Autor A.P.
05.08.2018. / 09:45 17:00

Na Instagramu je objavila fotografiju koju nije smjela

Malom broju pripadnika kraljevske obitelji dozvoljeno je imati račune na društvenim mrežama. Princeza Eugenie od Yorka jedna je od tih sretnica koje svijetu mogu dati uvid u njihove života putem Instagram profila na kojem često objavljuje fotografije i video isječke kraljevskog života. Ipak, postoje stroga pravila kojih se mora pridržavati prilikom korištenja aplikacije, izvještava The Mirror.

Kako je nedavno otkrila, čini se da može upasti u ozbiljne probleme ako prekrši neko od spomenutih pravila. Tijekom intervjua koje je dala za britanski Vogue, princeza je priznala da je zbog nedavne objave koju je podijelila sa svojih 290,000 pratitelja upala u neočekivane probleme. Naime, povodom Očevog dana, Eugenie je podijelila, na prvi pogled nevinu fotografiju svog oca, princa Andrewa dok stoji u hodniku Buckinghamske palače nakon manifestacije Trooping the Colour.


Hodnik je bio ukrašen mramornim bistama i antiknim slikama, a 28-godišnjakinja je objasnila kako se dugo premišljala oko odabira fotografije koja će obilježiti prigodu. Dvoumila se između uprizorenja dvorca Balmoral što je smatrala preosobnim i fotografije na trkaćem stadionu Ascot što joj se činilo preformalnim. Naposljetku se odlučila za fotografiju oca misleći kako je donijela pravu odluku, ali je ubrzo saznala da je bila u krivu.

'Nedavno sam upala u probleme zbog objave fotografije na kojoj je tata u hodniku palače koji je bio van granica javnosti.', kazala je Eugenie koja je u opisu spomenute fotografije napisala: 'Prekrasan i ponosan dan na kojem slavimo rođendan Njezine Kraljevske Visosti i prvi Trooping of Colour vojvode od Yorka kao načelnika pukovnije grenadirskih čuvara.'

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader