Novak Đoković velikom gestom pokazao da mu je obitelj važnija od uspjeha

Najbolji tenisač svijeta cijeni vrijeme s obitelji više od svega

Instagram

Najbolji tenisač svijeta srušio je nedavno rekord Rogera Federera i postao tenisač s najduže vremena provedenog na prvom mjestu ATP ljestvice, čime je praktički postao najbolji tenisač svih vremena. Premda 33-godišnji Novak Đoković ima želju da postavi još bolji rekord koji će biti teško 'srušiti', svojim je posljednjim potezom još jednom dokazao da mu je vrijeme provedeno s njegovom obitelji puno važnije od slave i novca. Naime, karizmatični je tenisač otkazao sudjelovanje na turniru u Miamiju kako bi mogao provesti vrijeme sa suprugom Jelenom i djecom, šestogodišnjim Stefanom i trogodišnjom Sarom, javlja Story.rs

Instagram 

'Ove godine se nažalost neću natjecati na turniru u Miamiju. Vremena uz obitelj nikad nije dovoljno, pa sam zato odlučio da ovaj period budem s njima jer mi predstoji puno turnira i putovanja sa značajnim restrikcijama. Radujem se ponovnom dolasku u Miami sljedeće godine!', izjavio je Novak u službenom priopćenju.

Profimedia 

Premda oboje uživaju u podizanju djece, Jelena, za razliku od Novaka, nije spremna na još jedno dijete. Priznala je to tijekom razgovora s američkim novinarom Grahamom Bensingerom u istoimenoj emisiji 'U dubini s Grahamom Bensingerom', 'Svu sam snagu uložila u odgajanje naše djece. Posvećena sam djeci i dajem im se u potpunosti. I Nole mi je kao dijete, traži puno pozornosti. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba', iskreno je rekla.

Story 

Podsjetimo, nakon godina života u Monte Carlu tenisač se krajem prošle godine s obitelji odlučio preseliti na jug Španjolske, točnije u Marbellu. Smjestili su se u luksuznu vilu vrijednu 80 milijuna kuna koja se nalazi se na najelitnijoj lokaciji na otoku, s koje se pruža pogled na more i planine koje okružuju otok.

Vila u glavnoj kući ima čak devet soba, osam kupaonica te dvije sobe za goste. Tu je i prostrana teretana, ali i soba za biljar, prostrano privatno kino te, naravno, teniski teren i velebna terasa.