BRAK BEZ SKANDALA: Marini Tucaković suprug je bio najveća podrška, a zajedno su prebrodili veliku obiteljsku tragediju

Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa bili su više od dva desetljeća u skladnom braku koji nisu obilježili skandali.

Instagram

Jedna od najpoznatijih glazbenih tekstopisaca u regiji, Marina Tucaković, preminula je u nedjelju nakon dugogodišnje bitke s karcinomom, a iza sebe je ostavila supruga Aleksandra Radulovića Futu i sina Milana Radulovića.

Upravo je sa suprugom, inače poznatim skladateljom i producentom, odradila brojne zajedničke projekte i albume.

Par je više od dva desetljeća bio u skladnom braku koji nisu obilježili skandali. Ipak, 2008. su doživjeli obiteljsku tragediju kada je iznenada preminuo njihov mlađi sin Miloš. Tada su jedno drugom bili najveća utjeha, a suprug se nije odvajao od Marine ni kada je saznala da ima rak.

- Moj muž mi je najveći oslonac. Bodri me stalno - rekla je u jednom od svojih intervjua, pišu srpski mediji.

Na pitanje koji je recept za sretan brak, Tucaković je odgovorila kroz smijeh: 'Da taj recept postoji, svi bi ga primjenjivali'.

Instagram 

Nakon što je preminula, njezin suprug i sin zamolili su za privatnost i razumijevanje u danima tuge, ali i zahvalili na svim porukama koje su dobili.

'Znamo da je Marina mnogim ljudima mnogo značila, da je bila voljena i cijenjena i kao čovjek i kao umjetnik. Da je Marina ostavila trajan trag na glazbenoj sceni Srbije i regije je nešto čime se ponosimo i po čemu nam je drago da će se ona pamtiti. Znamo da se mnogi trenutačno osjećaju ožalošćeno. No, u ovom trenutku molimo javnost da poštuje našu privatnost i naše želje – mi smo izgubili majku i suprugu, životnog suputnika, a ne nacionalno blago', rekli su među ostalim u priopćenju za Nova.rs.