DRAGO VUKOVIĆ JE SA SUPRUGOM POLA ŽIVOTA: Vjenčali su se dvaput zbog tužnog razloga u razmaku od 18 mjeseci

Drago Vuković je u skladnom braku sa suprugom Blaženkom kojom se oženio 2008. i 2010. te imaju dvoje djece.

Slavko Midžor / Pixsell

Drago Vuković (38) nakon uspješne igračke karijere našao se prije koju godinu u ulozi stručnog komentatora za rukometna prvenstva na RTL-u, a to je i slučaj ove godine za vrijeme Eura u Slovačkoj i Mađarskoj.

Splićanin je nekada bio član klubova, njemačkog Gummersbacha i slovenskog Gorenju Velenje dok je s hrvatskom reprezentacijom osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. i srebro na Europskom prvenstvu u Norveškoj 2008.

Najveća podrška Dragi tijekom cijele karijere je bila supruga Blaženka i olakšala mu je život u inozemstvu. Svojedobno je Vuković živio sam jer se Blaženka preselila sa sinom Petrom (5) i kćeri Laurom (10) u Split kada je njihova kći krenula u školu. 

Privatni album 

'Oboje smo odlučili da je tako najbolje. Uvijek sam sve odluke donosio sa suprugom, s kojom sam 18 godina. Zamislite, pola života', rekao je Vuković u jednom intervjuu za Story.

Otkrio je koliko ga je razveselio trenutak kada mu je obitelj potpuno došla u fokus.

'Napokon uživam s obitelji kojoj sam se u potpunosti posvetio. Kćerkicu vodim na odbojku, klavir, ide i na njemački. Petar je još mali pa neka uživa u igri. Nastojim da što više vremena provodimo vani i da nisu ispred televizora. U Njemačkoj zbog klime to nije bilo moguće pa sam Lauri u sobi napravio trampolin. Trebalo ju je nekako zabaviti kada je bila kiša', ispričao je simpatični Dalmatinac.

Privatni album 

Inače, umirovljeni rukometaš se oženio Blaženkom dva puta. Prvi put su to učinili u prosincu 2008. kod matičara, a nije im bilo do veselja jer je nedugo prije Dragin otac izgubio bitku sa zloćudnim tumorom.

Par se drugi put vjenčao 18 mjeseci kasnije, 2010. godine u Konkatedrali sv. Petra u Splitu i priredio slavlje s 260 uzvanika. Prisutni su bili mnogi Dragini kolege, Davor Dominiković, Ivano Balić, Blaženko Lacković, Domagoj Duvnjak i Vedran Zrnić.

Mnogi ne znaju i da bivši rukometaš ima brata blizanca, Andriju Vukovića koji je nogometni vratar i trenutno igra za turski klub Balikesirspor.