ANDREJ PLENKOVIĆ DOBIO TREĆE DIJETE: Supruga Ana rodila u Petrovoj bolnici, evo koje su ime izabrali

Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać Plenković sinoć su dobili treće dijete.

Profimedia

Premijer Republike HrvatskeAndrej Plenković dobio je sina.

Sinoć je u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodila njegova supruga Ana Maslać Plenković, a dječak se zove Ivan, piše Jutarnji.hr.

Početkom veljače saznalo se da bračni par Plenković-Maslać očekuje treće dijete. 'S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković treći put postati roditelji. Uz dječaka Maria (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće. Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece', očitovali su se tada iz premijerovog ureda.

Profimedia 


Podsjetimo, Andrej Plenković je prvi premijer koji je na toj funkciji dobio dijete. Kći Mila rođena je 2017. godine kada je bio na funkciji predsjednika vlade Republike Hrvatske, a sin Mario rođen je 2014. te je ime dobio po svom djedu koji je nedavno preminuo. Ana Maslać Plenković rijetko se pojavljuje u javnosti, a s premijerom je u braku osam godina. Posljednji put kada je obitelj viđena na okupu bio je njihov posjet papi Franji 2017. godine.

Ostale fotografije sretne obitelji pogledajte u galeriji.