ČEKALA SE NJEGOVA REAKCIJA: Nakon što je Karleuša burno otkrila detalje razvoda, oglasio se i Duško

Duško Tošić oglasio se o razvodu od Jelene Karleuše.

Instagram

Početkom srpnja ove godine pjevačica Jelena Karleuša iznenadila je mnoge kad je otkrila da se, nakon 14 godina braka, razvodi od svog supruga, bivšeg nogometaša Duška Tošića.

'Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše obitelji', napisala je tom prilikom i istaknula da će ‘tehničko pravne stvari biti sporazumno riješene’, ali i da je sva njihova imovina prebačena na njihove dvije kćeri, Niku i Atinu, nad kojima je ona dobila skrbništvo.

Profimedia 

'Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, skrbništvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem', zaključila je.

O razvodu nije govorila sve do nedavnog velikog intervjua u srpskom Storyju otkila da se još nisu razveli.

Naime, iz jedne od njenih objava na Instagramu moglo se zaključiti da ona i suprug nisu predali papire za razvod, što je glavna tema spekulacija u medijima. Jelena je odlučila otkriti istinu:

'Nismo. Neka pišu što hoće i tko što hoće, kao i do sada. Pogodi me kao slona kad komarac ugrize najdeblji dio. Neću više nikome ništa objašnjavati.'

Profimedia 

Jasno je odgovorila je li pretjerala kada se oglasila o razvodu na svom Instagramu:

'Nisam pretjerala. Mora se naučiti pameti. Nemam više godina za gubljenje. Ili-ili je od sada sve u mom životu. Nemam više tolerancije. Izgubljena je u ove 44 godine strpljenja. Uostalom, neću više o Dušku. Kad bude zaslužio nečim lijepim, spomenut ću ga. Do tada me pitajte o ljubavi prema životinjama', rekla je Jelena.

Neki su se srpski mediji raspisali o navodnom pomirenju Jelene i Duška nakon čega se oglasio odvjetnik bivšeg nogometaša Nikola Premović koji je poručio da je Tošić demantirao navode o pomirbi te da su pregovori o sporazumnom razvodu i dalje u tijeku.

Instagram 

‘Duško Tosić i Jelena Karleuša pregovaraju oko sporazumnog razvoda. U kontaktu sam s Jelenom i njezinim odvjetnicima te se nadamo skorom mirnom i prijateljskom rješenju, prvenstveno vodeći računa o interesima njihovih maloljetnih kćeri. U ime svog klijenta demantiram sve ostale medijske napise na tu temu kao neistinite’, rekao je za Kurir.

Još fotografija Jelene i Duška iz sretnijih dana pogledajte u galeriji: 

Instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić u braku su dobili dvije kćerkice