ŠTO SE DOGODILO S KOŽOM VICTORIJOM BECKHAM? Danas svi gledaju u jedan dio njezinog tijela

Modna dizajnerica Victoria Beckham održala je božićnu zabavu u svojoj trgovini, a jedna je stvar danas u fokusu.

Profimedia

Modna dizajnerica Victoria Beckham već je godinama u vrhu svojeg biznisa, a sinoć je u Londonu održala božićnu zabavu koja je bila svojevrsni promo event za njezinu odjeću i kozmetičku liniju.

Naravno, članovima Beckhamovih je uvijek obitelj na prvom mjestu te su si najveća podrška u svim životnim trenucima. Tako su i sada na zabavu stigla njezina djeca, Romeo, Cruz i Harper Seven, dok najstariji Brooklyn nije stigao, kao ni David koji je trenutno u Katru na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Victoria je za ovaj događaj odabrala ljubičastu dolčevitu, smeđu suknju s prorezima, smeđu torbicu i nešto tamnije salonke, a naravno, ne bi Victoria bila Victoria da nije prošetala noseći svoje prepoznatljive naočale na licu iako je vani već bio mrak.

Profimedia 

A jedna fotografija od sinoć posebno je danas zaintrigirala čitatelje.

Naime, dok su paparazzi fotografirali Victoriju kako odlazi na zabavu, na jednoj od fotografija desna joj je noga izgledala čudno i naborano. S obzirom na to da izgleda normalno, nikome nije jasno što se dogodilo s desnom natkoljenicom.

Profimedia 

Inače, Victoria uvijek pazi kako se pojavljuje u javnosti te je nikada nismo mogli vidjeti u nesređenom izdanju. Iako je oduvijek poznata kao prirodno lijepa žena, još od vremena popularne grupe Spice Girls čije je bila članica, prošle godine svijet se šokirao kada se u emisiji 'Good Morning America' pojavila s previše napućenim usnama.

'Što se dogodilo njezinom licu?', 'Molim te, nemoj više stavljati filere u usnice', 'Volim Victoriju, no baš je šteta što si je to učinila', 'Izgleda poput patke', gledatelji su se raspisali na Twitteru.

NBC screenshot 

Ipak, Beckhamica će zauvijek ostati simbol vječne elegancije iako se i njezin stil kroz godine itekako mijenjao.

Otkako je davne 1994. godine osnovana grupa Spice Girls, u zvjezdano je nebo vinula sve članice pa tako i Victoriju koju su tada zvali Posh Spice. Cure su žarile i palile glazbenom scenom, a Posh se 1999. godine udala za jednog od najzgodnijih nogometaša na svijetu. Osim zbog glazbe bila je u fokusu javnosti i zbog braka koje su pokušale uzdrmati Davidove afere i koji traje i danas te zajedno imaju četvero djece.

Profimedia Beckhamovi kroz godine