PRIJATELJI ILI NEŠTO VIŠE? 'Posebna' družica Brooklyna i Nicole prati ih i na odmoru, spavaju u istoj sobi

Bračni par Brooklyn Beckham i Nicola Peltz trenutno ljetuju u društvu Selene Gomez u Meksiku, gdje su svi zajedno dočekali 2023., a počele su se plesti neobične priče o njihovom odnosu.

Profimedia

Jedan od najpoznatijih mladih bračnih parova svijeta, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz, u travnju ove godine će proslaviti prvu godinu braka, a protekle su godine punili stupce tabloida svojim problematičnim odnosom s ostatkom obitelji Beckham, a sada su podigli prašinu novim tračem.

Naime, par je viđen kako ljetuje u Meksiku, gdje je doputovao za novogodišnji odmor, a društvo im pravi njihova bliska prijateljica Selena Gomez.

Trojac je tako uhvaćen kako uživa na plaži, na jahti i kako ulaze u luksuzni hotel u kojem odsjedaju. Iako su svi inicijalno mislili da se samo radi o još jednom celebrity prijateljstvu, sada se počelo šuškati da se radi o malo drugačijoj vrsti odnosa. Naime, trojac je sam sebe opisao kao 'throuple', odnosno 'trojac' i to javno, kroz Seleninu objavu na Instagramu. Objavila je tako fotografiju na kojoj se svi troje grle te napisala da je u redu da ih svi zovu parom. 

Profimedia 

Tako su svi troje zajedno proveli Božić i Novu godinu, a prema šuškanju tabloida, spavaju u zajedničkoj sobi u hotelu što je dovelo do govorkanja da se radi o nekonvencionalnoj vezi koja uključuje Selenu kao treću kariku u inače naizgled idiličnom braku Nicole i Brooklyna. Podsjetimo se, ovo ne bi bio prvi puta da nas celebrity parovi šokiraju svojim neobičnim ‘otvorenim’ brakovima i vezama. Slavni parovi poput Willa Smitha i njegov supruge Jade Pinkett Smith tako godinama žive u ‘otvorenom’ braku, a možda su Brooklyn i Nicola odlučili također začiniti svoj odnos uz pomoć glazbene dive Selena koja se od njih tjednima ne odvaja.

Profimedia 

Inače, podsjetimo se, Selena ima burnu ljubavnu prošlost. Već ju se dugo nije s nikime povezivalo, a prije nekoliko je godina doživjela nervni slom kada se njezin bivši ljubavnik i partner Justin Bieber odlučio oženiti s manekenkom Hailey Bieber.

Kao što znamo, Selena i Justin su se zaljubili još kao tinejdžeri, a iako su više puta prekidali i mirili se, Selena se ipak nadala da će Justin za nju biti ‘onaj pravi’. Kada se ispostavilo da to nije tako, pala je u depresiju te završila u psihijatrijskoj ustanovi, a danas se ipak očito sprema otvoriti svoje srce novoj osobi – ili osobama.

Fotografije bivšeg, toksičnog para pogledajte u galeriji.

Profimedia Selena Gomez i Justin Bieber u trokutu s Hailey Bieber