'NISMO SPAVALI DANIMA': Franka Batelić otkrila kakve probleme ima kod kuće pa predstavila veliku vijest

Pjevačica Franka Batelić je otkrila kakvo je stanje kod kuće s kćerkicom Gretom.

Instagram

Domaća pjevačica Franka Batelić ne objavljuje često informacije iz svog privatnog života, a sada je na Instagramu otkrila situaciju koju ima kod kuće.

'Ja dok pokušavam snimiti Story da najavim novu pjesmu, ali Greta je doma u virozi i nismo spavali danima', napisala je pjevačica uz videu nastalom u autu na kojemu nije mogla suspregnuti zijevanje pa se nasmijala.

Instagram 

U Storyjima nakon je otkrila da sutra izbacuje novu pjesmu, a danas je objavila i video iz glazbenog studija.

Inače, Franka je u braku s nogometašem Vedranom Ćorlukom 2020. godine dobila sina Viktora, a u studenom prošle godine kćer Gretu.

Nama je tada, mjesec dana nakon poroda, otkrila kako je Viktor prihvatio mlađu sestricu.

'Doma je lunapark s klincima, ali super je sve, ne mogu se žaliti. Mala je dobra, Viktor ju je super prihvatio... Bio je preuzbuđen. Ja izlazim iz auta i vidim njega kako me čeka s cvijećem. Počela sam plakati, samo suze, hormoni, skrivam se iza auta, ne smije me vidjeti kao da plačem. Jako je pažljiv, odličan brat', rekla je o sinovom dočeku iz rodilišta.

Instagram 

Inače, Franka je ovih dana malčice osvježila svoj izgled pa je tako obavila redovan posjet frizeru. Odlučila se za nešto svjetliju nijansu boje kose, a istovremeno je ostala vjerna svojim prepoznatljivim valovima.

'Caramel Blonde za našu Franku. Spremni smo za ljeto!' stajalo je u opisu frizerskog salona u kojem je napravila promjenu. Ipak, ovakva promjena baš i nije ono što je Franka zamislila jer je ispod objave komentirala: 'Bitno da sam ja došla i rekla da ne želim biti plavuša'.

Kako se Franka Batelić mijenjala kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

Tomislav Miletic/PIXSELL, Boris Scitar/PIXSELL Franka Batelić kroz godine