Bila je hrvatsko čudo od djeteta, a najvažniji muškarac nije dočekao sretnu vijest: 'Bit ćeš ponosan na mene'

Antonia Dora Pleško se domaćoj publici predstavila kada je imala samo 10 godina u showu 'Supertalent' na Novoj TV. Čudo od djeteta, kako su joj mnogi tada laskali, svojim je glasovnim sposobnostima ubrzo zadobilo simpatije među gledateljima.

Instagram

Mlada splitska pjevačica Antonia Dora Pleško uskoro će se pojaviti u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a vijest o sudjelovanju u showu objavila je na poseban dan, rođendan njenog oca koji je preminuo u kolovozu 2020. godine.

'Mom tati bi danas bio 51. rođendan... Uvijek je govorio da mu je najveća želja da budem u TLZP-u jer je smatrao da mi je tu mjesto. Sigurno je sada sretan i emotivan i ima najljepši rođendanski poklon. Volim te najviše na svitu i I'm gonna make you so proud', napisala je splitska pjevačica.

Fotografiju s ocem pogledajte u galeriji:

Podsjetimo, Antonia se domaćoj publici predstavila kada je imala samo 10 godina u showu 'Supertalent' na Novoj TV. Čudo od djeteta, kako su joj mnogi tada laskali, svojim je glasovnim sposobnostima ubrzo zadobilo simpatije među gledateljima, a svoj je talent tada djevojčica nastavila pokazivati i u narednim godinama sudjelujući i u drugim televizijskim glazbenim natjecanjima.

Okušala se i kao voditeljica showa 'Zvijezde pjevaju', a gledatelji će je moći vidjeti iza kulisa s natjecateljima.

'Your social media babe za ovogodišnju sezonu emisije @zvijezdepjevaju_hrt. Ovog puta sam (koliko-toliko) iza objektiva i mogu vam reći da je jednako stresno. Svakako, sretna i zahvalna što imam priliku iz dana u dan smišljati i snimati content za društvene mreže, biti okružena super ekipom i ono najbitnije-dobro se zabaviti', napisala je Antonia Dora.

Inače, mlada Splićanka puno pažnje je privlačila i vezom s Gibonnijevim sinom, Random Stipišićem, no nisu uspjeli. U svibnju 2018. godine, pjevačica je objavila singl 'Na kraju' za koju mnogi misle da je posvećena prekidu mladog para.