'Najgluplja sam joj na svijetu': Jelena Perčin ispričala što sve prolazi s 14-godišnjom kćeri

Glumica ističe kako je prihvatila pubertet i da joj je potpuno u redu da vlada nesklad.

Instagram

'Najgluplja sam joj na svijetu, dosadna, kako me vidi mrak joj padne na oči. Meni je to toliko duhovito, toliko genijalno', otkrila je glumica Jelena Perčin (43), gostujući u podcastu kolegice Lane Gojak Bajt naziva 'Mame kod Lane'.

Siniša Bajt 

Pričala je o odgoju troje djece, razvodu kroz koji prolazi s Momčilom Otaševićem, s kojim je dobila sina Jakšu i kćer Mašu, ali i zabavnom razdoblju zvanom pubertet, kroz koji prolazi najstarija Jelenina kći Lota. Dobila ju je u prvom braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem, a mnogi su Jeleni zamjerili što dopušta 14-godišnjakinji

Jelena ističe kako je prihvatila pubertet i da joj je potpuno u redu da vlada nesklad. Dodala je i da bi se zabrinula da je suprotna situacija i da sve teče glatko. 

Instagram 

S druge strane, kada se maknu njena svjetla pozornice gdje ona ima cijeli performans, onda je užasno bitno ono što mama misli. I to je toliko slatko, taj nesrazmjer i ta borba da se odraste, a zapravo bi još bio beba', ispričala je pa pojasnila:

'Ja sad vidim tu njenu potrebu da me pobjedi, i super mi je to, to mi je nekako kako treba biti, zdravo, ja bih se zabrinula da se slažemo i da mi je poslušna. I naravno da su bedasti i bezobrazni i sve to, ali nekako mi je prezabavno'. 

John Pavlish, Story Jelena Perčin i Momčilo Otašević zajedno imaju sina Jakšu i kći Mašu.