'Društvo dolazi kod mene doma, ona ima dečka i dečko dođe kod mene doma', rekla je glumica Jelena Perčin (43) gostujući u podcastu 'Mame kod Lane'. Razgovarala je s kolegicom Lanom Gojak Bajt (40) o svojoj djeci, razvodu kroz koji prolazi s Momčilom Otaševićem, s kojim je dobila sina Jakšu i kćer Mašu.

Jelena Perčin Lana Gojak Bajt
Siniša Bajt 

Iz prvog braka s poduzetnikom Kristijanom Babićem Jelena ima 14-godišnju kćer Lotu. Upravo o njoj je pričala u isječku u podcastu koji je užario društvene mreže. Mnogi joj prigovaraju da nije primjereno to što dopušta kćeri da kući dovodi dečka. 

Hrvatski tradicionalni nakit by Abrakadabra
PR 

'I znam da mi znaju reći moje frendice 'Pa kako ti to?!', a meni je puno zdravije da ona ima tu slobodu da mi dođe da me upozna sa svojim dečkom, da su kod nas doma nego da se u nekom parku na zimi ili da su u nekim kafićima koji su meni puno neprimjereniji za njenu dob s 14 godina jer je tamo izložena i alkoholu, duhanu i svemu', komentirala je Jelena.

O svemu se oglasila i glumica Lana, u čijem podcastu je Jelena gostovala pa priznala da je i ona imala dečka s 14 godina i da joj je ta veza puno pomogla u načinu razmišljanja, s dečkom nije radila nikakve nepodobne stvari, već je imala najboljeg prijatelja s kojim je mogla razgovarati o svemu, a on joj je pružio puno ljubavi i pažnje. 

Jelena je dodala i kako joj ne bi bilo lijepo da njezina Lota misli kako nešto mora skrivati od majke. 

Više fotografija Jelene Perčin i Momčila Otaševića pogledajte u galeriji: 

John Pavlish, Story Jelena Perčin i Momčilo Otašević zajedno imaju sina Jakšu i kći Mašu.