Iza nas je još jedna održana Dora, a kako su mnogi očekivali, pobjedu je odnio Baby Lasagna s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Na ovogodišnjem natjecanju se predstavila i grupa Vatra s pjesmom 'Slatke suze, gorka ljubav' i osvojila 9. mjesto. Pitali smo njihovog frontmena, Ivana Dečaka, jesu li zadovoljni rezultatom.

'Dugo je trajala priprema i stalno smo imali probe pa je sve skupa bilo malo iscrpljujuće, tako da smo se sad evo malo ispuhali kad je sve završilo haha. Dali smo najbolje od sebe i zadovoljni smo s rezultatom. Pjesma je zaživjela već u eteru, najavili smo naš koncert na Šalati, tako da smo ostvarili ciljeve koje smo zacrtali. Nismo ništa očekivali, meni je sama pobjeda to što smo ušli u prvih 24, tako da zadovoljni smo s rezultatom, nemam riječi', kazao nam je Ivan.

HRTi_-_2024-02-25_21.19.00.png
HRT 

Prokomentirao nam je i status njegovog kolege, Jacquesa Hodueka, koji je na svom Facebooku objavio da je Dečak bio najslabiji vokal ovogodišnje Dore. 'Nezanimljiv vokal, jako ograničen raspon glasa, nije u stanju otpjevati ni pjesmicu od par tonova bez teškog naprezanja', bio je tek dio njegovog statusa.

'Nisam vidio, nego su mi drugi prenijeli, moj komenar na to je da to sve govori o njemu. Nas dvojica nismo ni u kakvom sukobu, niti sam ja u nekoj komunikaciji s njim, ali s moje strane nema nikakve zle krvi', kazao nam je Ivan.

Ivan Dečak uzvratio Jacquesu Houdeku
Story arhiva 

Dečaka i njegov bend sada očekuje veliki nastup na zagrebačkoj Šalati i upravo je taj koncert ono čemu pridaju svu pažnju i energiju ovih dana.

'Koncert je na Šalati 25.5 povodom našeg 25. rođendana, ulaznice su već u prodaji i sjajno se prodaju što nam je, naravno, jako drago. Kompletna slavljenička turneja kreće već kroz sedam dana i obići ćemo zapravo sve zemlje iz bivše Jugoslavije i to je ono čemu se najviše radujemo', ističe Ivan koji nam je prokomentirao i bi li se Vatra ikada odvažila zakazati koncert u Areni Zagreb.

Ivan Dečak uzvratio Jacquesu Houdeku
You Tube Vatra, Slatke suze gorka ljubav, Dora 2024.

'Idemo korak po korak. Uvijek smo si zadavali neke ciljeve, a jedan od prvih bio je koncert u Domu sportova i to smo ostvarili, pa je bio Lisinski i sad je evo Šalata i nekako smo dosanjali i taj san. Svaka čast svima, ali nismo uopće o tome razmišljali, idemo korak po korak', zaključio je Dečak.

Više fotografija s ovogodišnje Dore pogledajte u galeriji:

HRT, YouTube Dora 2024.