'Najgluplja sam joj na svijetu, dosadna, kako me vidi mrak joj padne na oči. Meni je to toliko duhovito, toliko genijalno', otkrila je glumica Jelena Perčin (43), gostujući u podcastu kolegice Lane Gojak Bajt naziva 'Mame kod Lane'.

Jelena Perčin Lana Gojak Bajt
Siniša Bajt 

Pričala je o odgoju troje djece, razvodu kroz koji prolazi s Momčilom Otaševićem, s kojim je dobila sina Jakšu i kćer Mašu, ali i zabavnom razdoblju zvanom pubertet, kroz koji prolazi najstarija Jelenina kći Lota. Dobila ju je u prvom braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem, a mnogi su Jeleni zamjerili što dopušta 14-godišnjakinji

Jelena ističe kako je prihvatila pubertet i da joj je potpuno u redu da vlada nesklad. Dodala je i da bi se zabrinula da je suprotna situacija i da sve teče glatko. 

undefined
Instagram 

S druge strane, kada se maknu njena svjetla pozornice gdje ona ima cijeli performans, onda je užasno bitno ono što mama misli. I to je toliko slatko, taj nesrazmjer i ta borba da se odraste, a zapravo bi još bio beba', ispričala je pa pojasnila:

'Ja sad vidim tu njenu potrebu da me pobjedi, i super mi je to, to mi je nekako kako treba biti, zdravo, ja bih se zabrinula da se slažemo i da mi je poslušna. I naravno da su bedasti i bezobrazni i sve to, ali nekako mi je prezabavno'. 

John Pavlish, Story Jelena Perčin i Momčilo Otašević zajedno imaju sina Jakšu i kći Mašu.