‘Ja to ne bi mogla’: Nataša Janjić zgrozila je pratitelje svojim posljednjim videom

Njezina posljednja objava zaprepastila je dio njenih pratitelja.

Instagram

Glumica Nataša Janjić Medančić je na svom Instagram profilu podijelila video koji je zaprepastio dio njenih pratitelja.

Naime, Nataša je s obitelji posjetila izložbu zmija, a u videu je glumica pokazala kako se odvažila na to da joj se nekoliko zmija čak omota oko ruku.

'Nijedna životinja nije stradala u ovom videu… a mi smo također preživjeli', napisala je glumica ispod objave.

Jednu posebno veliku zmiju stavila je oko vrata dok je ostatak tijela držala u rukama, a njeni pratitelji nisu skrivali šok zbog prizora.

'Izgledaš moćno', 'Hrabra si, svaka ti čast, ja ne bih nizašto zmiju oko vrata držala', 'Ajmeeee… nikada to ne bih', pisali su joj u komentarima.

Inače, Nataša je nedavno bila obiteljskom odmoru na Zanzibaru, a sa svojim obožavateljima svakodnevno je dijelila posebne trenutke s putovanja.

Glumica je podijelila i fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu, kojeg je zaogrnula dugom crvenom košuljom, a posebnu pažnju privukao je bijeli cvijet u kosi.

Inače, Nataša je na put otišla u društvu supruga Nenada i njihovo dvoje djece, sina Tonija i kći Kaje.

Podsjetimo, Natašu i Nenada spojili su zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, a Nataša je Marijanina.

Da su stvoreni jedno za drugo Nataša i Nenad su i sami brzo shvatili pa su uskoro pale zaruke, a u tajnosti su se vjenčali krajem 2018. Da su njih dvoje zajedno saznalo se tek kad je procurila vijest da je glumica trudna što je Story ekskluzivno saznao.

Više fotografija Nataše i obitelji, pogledajte u galeriji: