Baby Lasagna prava je senzacija u Europi: Vratio se iz Londona i Madrida i ispričao nepoznate detalje uoči Eurosonga

Prokomentirao je kako je bilo na nastupima.

Instagram

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, dugo je držao prvo mjesto na kladionicama, no nedavno ga je s vrha skinuo švicarski predstavnik. Mladom Švicarcu Nemi i njegovoj pjesmi 'The Code' kladionice trenutno daju 24 posto šanse za pobjedu, dok Baby Lasagna ima 16 posto. Lasagna je sada prokomentirao svoj pad.

'Sad smo na drugom mjestu i sad mi je malo lakše, barem me više nitko ne pita za to. Volim doći kod svojih roditelja i ne pričati previše o ovome što se sada događa. Tata mi krene s pričom kako je auto vodio kod mehaničara i slično', ispričao je u emisiji 'Kod nas doma'.

Baby Lasagna je ovih dana boravio u Madridu i Londonu gdje je promovirao svoju pjesmu. Sada se vratio u Hrvatsku i prokomentirao kako je bilo na nastupima.

'Bilo je fantastično, kako u Madridu tako i u Londonu. I sad nam slijedi Amsterdam idući tjedan. Bilo je super, posebno su mi u oko upale Slovenija, Srbija i Italija. Oni su mi u ovom trenutku možda najdraži. Iako, i Švicarska, otkako se popela na kladionicama, poslušao sam pjesmu, i pjesma ubija', ispričao je.

Robert Gašpert/Luka Cerovina 

Podsjetimo, naš predstavnik na Eurosongu će nastupati sedmi po redu u prvoj polufinalnoj večeri. Eurosong se ove godine održava, 7., 9. i 11. svibnja u Malmö Areni u Švedskoj.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji:

Press Baby Lasagna