Severina ponovno na sudu: Kada je ušetala u haljini od 1170 eura, svi su gledali samo u jedno

Riječ je o kreaciji brenda Magda Butrym.

Instagram

Pjevačica Severina Vučković stigla je na četvrto ročište zbog tužbe koju je protiv nje podignula sutkinja Lucija Lasić. Sutkinja je Severinu tužila zbog povrede prava osobnosti, a od nje traži odštetu od 3000 eura.

Severina je na sud stigla u crnoj uskoj haljini, koja je na sebi imala zanimljiv detalj na prsima. Riječ je o kreaciji brenda Magda Butrym, a njezina je cijena na službenoj web stranici oko 1170 eura. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Instagram 

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta, kao i ravne cipele brenda ALAIA, koje stojo oko 1000 eura. Njezino lice krasio je prozračan make up, a kosu je raspustila u opuštene valove.

Podsjetimo, splitska sutkinja, tužila je Severinu još u veljači 2020. godine. Razlog tome je što je godinu ranije Severina na press konferenciji za turneju 'Magic tour' izjavila sljedeće:

Instagram 

'Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić', kazala je tada Severina.

Više Severininih frizura pogledajte u galeriji: