'Charles je odlučio, više ne može trpjeti': Kralj se bori s rakom i morao je napraviti taj korak

Kralju nije bilo lako donijeti odluku.

Oliver Dixon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kralj Charles III. (75) redovito se druži s djecom svog sina Williama (42). Prinčevi George i Louise te princeza Charlotte uživaju u djedovu društvu, pogotovo otkako se doznala vijest da ima rak. Ipak, ono što muči Charlesa je to što se ne viđa s djecom mlađeg sina Harryja(39).

Profimedia 

S unukom Archiejem imao se prilike družiti neko vrijeme jer je rođen u Velikoj Britaniji, dok su Harry i Meghan Markle živjeli ondje. Ipak, otkako su početkom 2020. napustili kraljevske dužnosti i otputovali u Ameriku, Charles se ne viđa s unucima. Viđaju se preko videopoziva i zbog toga je kralj shrvan. Želi stvoriti bliskiji odnos s Archiejem (5) i Lilibet (3), koju je navodno vidio samo jednom otkako se rodila. 

Various/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kralj je zato odlučio uskoro otputovati u Kaliforniju. Charles želi dokazati unucima koji ne žive kraj njega, kako se na svoga djeda mogu osloniti. Navodno ga je na put u Ameriku potaknuo treći rođendan princeze Lilibet. Iz Londona je unuci poslao poklon, ali to ne smatra dovoljnim. 

Profimedia 

'Charles je razgovarao o službenom posjetu Sjedinjenim Državama u nekom trenutku u budućnosti. Nema sumnje da će Charles, ako do toga dođe, također naći vremena da posjeti svog najmlađeg sina i unuke. Prije toga još treba prevladati brdo planiranja. On ih očajnički želi vidjeti i mrzi pomisao da ga Archie i Lili neće pamtiti kao toplog, prijateljski raspoloženog djeda kakav želi biti', otkrio je izvor za strane medije.