Svi im zavide zbog onoga što rade uoči 10. godišnjice braka: On je muž za poželjeti, a ona nikad ljepša

Za njih kažu da su najskladniji slavni par.

Profimedia

Najpoželjniji neženja bio je desetljećima, a onda je u njegov život ušla fatalna odvjetnica. George Clooney (63) je prije Amal Alamuddin bio u braku s glumicom Talia Balsam od 1989. do 1993. godine. Taj brak nije bio medijski popraćen kao ovaj s Amal (46). Otkako su se upoznali u njegovoj kući pored jezera Como u Italiji u srpnju 2013., svi su brzo primijetili nevjerojatnu privlačnost između njih. 

Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dvojac će u rujnu proslaviti 10. godišnjicu braka, a čini se kako se vole više no ikad. U više navrata dokazali su da ne mare za neželjene poglede pa bi nastavili biti bliski i autentični čak i nakon što su vidjeli paparazze. Držali bi se za ruke, dodirivali... Zbog toga mnogi tvrde kako su oni najstabilniji slavni par i zavide im na tome koliko su bliski i cijene jedno drugoga. 

Da je Amal prava žena za George, znao je njegov agent, priznao je to glumac svojedobno. 

Profimedia 

'Nazvao me i rekao mi: 'Upoznao sam ženu koja dolazi u tvoju kuću, ti ćeš se njome oženiti'. I stvarno je tako bilo'.

Rijetki znaju da je prvom susretu Amal i Clooneyja svjedočila i njegova majka te otac. Odvjetnica je tako u jednom danu upoznala i svog budućeg supruga, ali i buduću svekrvu i svekrva. Nakon tog susreta su se dopisivali tjednima. Slali su si poruke, mailove, fotografije i pričali o svojim životima. S vremenom su shvatili da su više od prijatelja, rekao je glumac jednom prilikom. 

Njih danas komentira cijeli svijet i to na razne načine, a često ističu razliku u godinama. 

Profimedia 

'Pa čak i ako je taj muškarac George Clooney, teško je konkurirati 17 godina mlađoj ženi', zna se govoriti. 

Amal su njezini roditelji pitali što George misli napraviti po pitanju njihove veze, a ona im je odgovorila da se opuste jer su u vezi tek 6 mjeseci. Ipak, glumac koji je tvrdio kako više neće pred oltar, već se tada spremao zaprositi Amal. 

George je sve isplanirao i organizirao romantičnu večeru u travnju 2014. Zapalio je svijeće i pustio pjesmu Franka Sinatre 'Why Shouldn't I?', a Amal je bila toliko šokirana da je glumac klečao 20 minuta dok je čekao da pristane. 

Profimedia 

Bili su itekako iznenađeni kada su tri godine kasnije saznali da im stižu blizanci. Mislili su da je u pitanju greška. 

'To nikada nije bio dio mog DNK. Nismo to planirali. Nismo pričali o tome sve dok se nismo vjenčali, što je smiješno. Postojala je pretpostavka da ne želimo djecu. A onda, nakon vjenčanja, osjetili smo takvu sreću, oboje, i shvatili smo da trebamo podijeliti svu sreću koju imamo. Bilo bi egocentrično da samo nama to pripada', zaključio je glumac, kojem su Ella i Alexander promijenili život.