Branko Đurić u lijepu Slovenku zaljubio se prije više od 30 godina: Ona je sada bez puno truda sve oborila s nogu

Par se rijetko pojavljuje zajedno u javnosti, a na crvenom tepihu Sarajevo film festivala ukrali su sve poglede.

Pixsell/ Armin Durgut Branko Đurić i Tanja Ribič

U tijeku je jubilarni 30. Sarajevo film festival, koji je na jednom mjestu okupio brojne regionalne zvijezde.

Trećeg dana festivala na crvenom tepihu posebnu pažnju privukli su poznati glumac Branko Đurić Đuro i njegova supruga, također glumica, Tanja Ribič.

Pixsell/ Armin Durgut  Branko Đurić i Tanja Ribič

Par se dotjerao u skladu s glamuroznom prigodom. Branko je nosio tamno plavu košulju, kojoj je raskopčao nekoliko gornjih gumba, dok je ostatak njegova outfita, točnije hlače, remen i tenisice, bio potpuno bijel.

Tanja je odabrala jednostavnu, ali i nepogrešivu slip haljinu s tankim naramenicama, koja je savršeno naglasila njezinu vitku figuru, a uskladila ju je s efektnim svjetlucavim sandalama s visokom potpeticom, dok je druge modne dodatke, uključujući i nakit, potpuno preskočila.

Pixsell/ Armin Durgut  Branko Đurić i Tanja Ribič

Branko i Tanja, koja je Slovenka, zajedno su više od 30 godina, a vjenčali su se 1998. te imaju dvije kćeri, Zalu i Elu. Tanja je svojedobno u intervjuu za Azru ispričala kako je upoznala supruga.

'Upoznali smo se kada je došao kao glumac gostovati u našem kazalištu u Sloveniji. Igrali smo muža i ženu i zaljubili se.Osvojio me je svojom karizmom, dobrotom i inteligencijom', prisjetila se glumica, a tom je prilikom otkrila i što njihov brak čini stabilnim.

'Ljubav i tolerancija. Ako nema toga, ništa drugo ti ne može pomoći. Super je ako imate isti ukus, ali ništa bez ljubavi i tolerancije. Na tim vrijednostima i mi gradimo naš brak, trudimo se, pogotovo sad jer je Đuro često na putu. Drugačije je posljednje dvije godine. To je sirova realnost, ne budim se više svaki dan s njim. Neka bi žena rekla: 'Budi sretna nakon 25 godina'. Ali ne, meni je to još uvijek kao prva godina', ispričala je Tanja.

Također je priznala i da ih je na brak potaknula prijateljica. 'Kad smo trebali da vjenčati, tada smo već imali kćerku Zalu, tako da nam to nije bila velika prekretnica u životu. Sjećam se da je naša prijateljica Vika Potočnik, koja je tada bila gradonačelnica Ljubljane, predložila da nas vjenča i oboje smo se odmah usuglasili s tom idejom. Naš brak i dan-danas funkcionira savršeno i mislim da nema univerzalne formule za očuvanje sklada u zajednici. Prije nisam znala da netko može biti zaljubljen toliko godina, ali ja drukčije ne mogu osjećati, jer je to ON... za mene najbolji', rekla je Tanja.

Iako se par ne pojavljuje često u javnosti, na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije.

Njihova starija kći Zala također je krenula glumačkim stopama svojih roditelja, a bavi se i glazbom. Branko je svojoj mezimici skladao neke od pjesama i pomogao joj je sa spotovima.

'Budući da mi je tata genije za te stvari, pozvala sam ga i objasnila ideju za spot i kako mi nešto fali. Odmah kad sam završila sa svojim monologom, tata je našao rješenje i na pitanje je odgovorio s lakoćom, kao da sam ga pitala koji mu je broj cipela', ispričala je Zala za Azru 2020. kada je objavila pjesmu 'Balance'.

Glumac iz prvog braka s Nevenom Đurić ima i sina Filipa.