Zala Đurić, kći bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Branka Đurića, pojavila se na zatvaranju 69. Pulskog filmskog festivala.

Zala Đurić u crnoj haljini na 69. Pulskom filmskom festivalu
promo 

Pozirala je na crvenom tepihu u društvu dečka, a pažnju je ukrala crnom kreacijom s dubokim dekolteom i širokim osmijehom.

Zara Đurić s dečkom pozirala na crvenom tepihu
promo 

Crnu haljinu iskombinirala je sa sandalama s trendi crnim sandalama sa srebrnim cirkonima, a na usnama je imala crveni ruž. 

U Pulu je također stigla u društvu svoje obitelji, majke Tanje Ribič i oca Branka Đurića. 

Zala je i tada plijenila pažnju na crvenom tepihu u bijeloj haljini, a uz nju je iskombinirala natikače na petu. Dugu kosu je imala raspuštenu.

Zala Đurić u elegantnoj bijeloj haljini na 69. Pulskom filmskom festivalu
promo 

Podsjetimo, 26-godišnjakinja je krenula majčinim i očevim stopama te se bavi glumom i glazbom. Branko je svojoj mezimici skladao neke od pjesama i pomogao joj je sa spotovima.

'Budući da mi je tata genije za te stvari, pozvala sam ga i objasnila ideju za spot i kako mi nešto fali. Odmah kad sam završila sa svojim monologom, tata je našao rješenje i na pitanje je odgovorio s lakoćom, kao da sam ga pitala koji mu je broj cipela', ispričala je Zala za Azru 2020. kada je objavila pjesmu 'Balance'.

Zala Đurić krenula je maminim i tatinim stopama
Story 

Istaknula je i da otac nikad nije utjecao na njezine odluke. 'Uvijek mi je dopuštao da radim što želim, dok to radim s ljubavi u srcu. Ali on utječe na moje odluke nesvjesno, jer ga beskrajno volim i poštujem, te kada ne znam kako bih reagirala u nekoj situaciji, pomislim 'kako bi to napravio moj tata', rekla je mlada glumica koja je objavila i knjigu za djecu 'Samorog Samo'.

Branko Đurić i Tanja Ribič zajedno imaju dvije kćeri
promo 

Branko je 1998. oženio Tanju i osim Zale imaju i 17-godišnju kćer Elu, a poznatu obitelj rijetko viđamo u javnosti zajedno.