Cijena im nije prava sitnica: Borna Kotromanić nosi balerinke koje su mnogim ženama predmet žudnje

Jedna od najbogatijih Hrvatica uvijek se potrudi istaknuti u masi.

Pixsell/ Marko Lukunic

Domaću javnost uvijek zanimaju modne kombinacije naših poznatih dama, a rijetko koja od njih izaziva toliko pozornosti svojim modnim odabirima kao Borna Kotromanić.

Jedna od najbogatijih Hrvatica uvijek se potrudi istaknuti u masi, a to joj polazi za rukom čak i kada ona ne bi trebala biti u prvom planu. Tako je sada ukrala pozornost na konferenciji službenoj objavi kandidature Aurore Weiss za predsjednicu Hrvatske.

Pixsell/ Marko Lukunic 

Borna ju je došla podržati na konferenciji za novinare u HND-u te je za ovu prigodu odabrala popularne balerinke luksuzne modne kuće Gucci, koje su bila mamac za poglede. Radi se o modelu Gucci Deva s dodatkom lanca čija je cijena oko 800 eura, no trenutno su dostupne samo u preprodaji.

Pixsell/ Marko Lukunic 

Upadljive dizajnerske balerinke kombinirala je s malom crnom haljinom s visokim prorezom, a sve je upotpunila nanizanim narukvicama i ogrlicama.

Pixsell/ Marko Lukunic 

Bivša modna dizajnerica zagazila je u šesto desetljeće, a i dalje je, uz modne odabir, njezin mladolik izgled tema gdje god se pojavi. Ima četiri sina, a u svoj izgled ulaže mnogo truda i pažnje. Osim toga, pazi na pravilnu prehranu i redovito vježba.

Borna je prošle godine postala i baka. Naime, njen sin Luka Rajić kojeg je dobila u braku s poduzetnikom Lukom Rajićem, dobio je sina, a i on se zove- Luka Rajić. Više Borninih fotografija pogledajte u galeriji.