Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavna haljina princeze Diane prodana po vrtoglavoj cijeni

Haljina o kojoj se pričalo

 Izvor: Profimedia

Tamnoplava baršunasta haljina dizajnera Victora Edelsteina, koju je na prijemu u Bijeloj kući 1985. godine nosila princeza Diana, nedavno je ponuđena na aukciji te se vjerovalo da će dostići cijenu do 300.000 funti (oko 2.600.000 kuna). Međutim, haljina nije postigla traženu cijenu te je u konačnici prodana nakon dražbe.

princeza diana Izvor: Profimedia

'Prodana je nakon dražbe po cijeni od 220.000 britanskih funti. Prodavatelj je oduševljen i nadao se da će ostati u Britaniji', navela je dražbovna kuća u priopćenju. Inače, haljinu je Diana nosila u čast njezina i Charlesova dolaska u SAD, kada su predsjednik Ronald Reagan i njegova supruga Nancy organizirali domjenak u svom domu na kojem je Diana zaplesala s glumcem Johnom Travoltom.

 Izvor: Profimedia

'To je bio jedan od vrhunaca moga života, ali nisam znao da bih trebao s njom plesati. To mi je zatajila kada smo se upoznali. Nije znala da mi Prva dama nije ništa rekla o svom planu da te večeri ja budem princ iz bajke. Zadivila me princeza Diana', prisjetila se prošlog tjedna zvijezda ‘Briljantina’ i ‘Groznice subotnje večeri’.

Princeza Diana Izvor: Profimedia

Podsjetimo, početkom ovog rujna obilježena je 22. obljetnica smrti jedne od najobožavanijih princeza na svijetu, koja je poginula u stravičnoj prometnoj nesreći u Parizu, bježeći u Mercedesu sa svojim dečkom Dodi Fayedom od fotografa. Oko toga se još i danas raspredaju različite teorije zavjere.

Magazin

Royals