Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Begić Tahiri, Ecija Ojdanić i Indira Vladić vole Zerona hladni laser

 Izvor: Story

U luksuzno i moderno uređenim prostorima vodeće poliklinike za estetsku kirurgiju i dermatologiju u Hrvatskoj i regiji, Poliklinike Bagatin, predstavljena je najnovija generacija Zerona hladnog lasera za oblikovanje tijela. Poliklinika Bagatin prva je u Hrvatskoj koja je svoj asortiman usluga nadopunila s ovim jedinstvenim tretmanom, a također prva i u Europi koja ima Zerona laser nove generacije. Predstavljanju su prisustvovali svi predstavnici vodećih medija u Hrvatskoj, ambasadorice Poliklinike Ecija Ojdanić, Indira Vladić i Ana Begić Tahiri te doktori Dinko Bagatin, jedan od najpoznatijih plastičnih kirurga u Hrvatskoj i njegov brat Tomica Bagatin, poznati maksilofacijalni kirurg.

 Izvor: Story
Glasnogovornica tretmana i nove kampanje Poliklinike Bagatin Ecija Ojdanić, jedna od najpoznatijih hrvatskih glumica za Zerona tretman kaže: "Nakon prvog odrađenog programa Zerona tretmana moram reći da su rezultati izvanredni i da je ovaj tretman najbolji način za izgubiti centimetre na mjestima kojima dijete i vježbanje ne pomažu. A svi imamo barem jednu takvu kritičnu točku na tijelu. Više se ne bojim viška centimetara, sad znam da je tu Zerona!"
 Izvor: Story
Doktori Dinko i Tomica Bagatin i Ecija Ojdanić Od ove godine Poliklinika Bagatin svojim klijentima nudi i Zerona hladni laser u sklopu svog Centra za neinvazivno oblikovanje tijela. Klijenti koji su odradili svoj prvi krug tretmana oduševljeni su rezultatima i najbolji su ambasadori Poliklinike Bagatin, jer zadovoljan klijent njihov je najveći uspjeh! Foto: Story Press

Magazin

Royals