Da su Hrvati veliki ljubitelji i poznavatelji omiljenog crnog eliksira samo je još jednom potvrdio veliki odaziv i interes upravo za Franckovu prezentaciju o tajnama pripremanja i uživanja u vrhunskom espressu. Savršeno pripremljenom Franck Superiore espressu nije odoljela ni televizijska voditeljica Mirna Maras, koja je sudjelovala na predstavljanju najboljih načina pripreme espresso napitaka pod vodstvom Franckovog barista Zorana Trkulja, a predstavljeni su i zanimljivi Franck espresso kokteli spravljeni s dodatkom Monin sirupa i Baileysa.

Superiore i Stretto predstavljaju Franckovu premium espresso ponudu, a rezultat su bogatog iskustva i znanja domaćih  majstora za razvoj i pripremu kave čime se Franck posebno ponosi. Umjetnost pripreme espressa iz Francka Naime, vrhunska sirovina samo je jedan od preduvjeta za odličnu kavu. Drugi je svakako način pripreme espresso kave koji iz zrna izvlači svo bogatstvo arome te u konačnici oblikuje okus u kojem toliko uživamo. Upravo stoga, priprema espressa predstavlja svojevrsnu umjetnost pri čemu se ističe važnost inovativnosti i kreativnosti te stalne edukacije koju Franck za svoje partnere osigurava kroz program Franck Akademije. Riječ je o posebno osmišljenim edukacijama koje vode Franckovi baristi. Franckove premium linije - Superiore i Stretto espresso – dostupne su za HoReCa kanal, a omiljene su među gostima nekih od najboljih restorana i caffee barova diljem Hrvatske. Tako se u Superiore espressu može uživati u restoranima Lobby, Tač, Mano I, Balon, Dubravkin put, Okrugljak i Kaptolska klet te u Super Cafeu, Hocus Pocusu, Vinceku, Figaru, Platinumu, Maloj kavani i Speak easyju. Vrhunski stretto poslužuje se u restoranima Mano II, Jarunski dvorni i K pivovari te kafićima Book cafe, Citrus, K&K, Kavkaz, Coppa cafe, Come In, Sky bar, Urban, Conty, Zlatne staze te Caupona. Foto: Promo