Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Affidea u Zagrebu i Splitu najbolji je odabir kada je riječ o vrhunskoj dijagnostici i medicinskom pristupu

 Izvor: Story
Affidea je, kao jedan od vodećih investitora i pružatelja usluga u sustavu zdravstvene skrbi u okviru javno-privatnog partnerstva u Europi, u Hrvatskoj prisutna već osam godina s Poliklinikom Dr. Kalajžić u Splitu i Poliklinikom Maja i Krešimir Čavka u Zagrebu. Predstavljanje nove poslovne strategije i filozofije hrvatske Affidee, sinonima za vrhunsku zdravstvenu uslugu, održano je 8. travnja 2016. godine na vrhu zagrebačkog Nebodera u Ilici 1, a 16. lipnja održan je i prvi Affidein Zdravi doručak u poliklinici Affidea Čavka. Domaćini Zdravog doručka bili su Affideini djelatnici, predvođeni prim.dr.sc. Krešimirom Čavkom i mr.sc. Igorom Skljarovim, a neki od brojnih uglednih gostiju bili su Ana Begić, Edvin Liverić, Vesna Tominac Matačić, Suzana Nikolić, Lana Barić, Biserka Ipša, Iskra Jirsak, Sanja Drakulić, Anđela Ramljak i drugi.
 Izvor: Story
Usluge Uz inovativnu poslovnu filozofiju i novouređeni prostor, Affidea se u Hrvatskoj ističe najsuvremenijom opremom, među kojom se, uz onu za magnetnu rezonanciju, ističu i novi, tehnološki najnapredniji uređaji - 64-slojni CT uređaj, digitalni mamograf, oprema za ultrazvuk, uređaj za rendgensko snimanje te multifunkcijski laserski sustav koji će se koristiti u dermatologiji u Affidei Čavka.
 Izvor: Story
Usluge koje Affidea u Hrvatskoj nudi su CT, MR i ultrazvučna dijagnostika, rendgen, mamografija, snimanje čeljusti i zubi, specijalistički ginekološki, ortopedski i neurološki pregledi, pregledi interniste gastroenterologa i dermatologa te preventivni sistematski pregledi.
 Izvor: Story
Liječnički i stručni tim U poliklinikama Affidea snimke pretraga analiziraju renomirani specijalisti, članovi Hrvatskog i Europskog društva radiologa, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Ravnateljica Affidee Kalajžić je dr.med. Ksenija Nikolić, specijalist radiolog, dok je ravnatelj Affidee Čavka prim.dr.sc. Krešimir Čavka, dr. med. specijalist radiolog. Najuži tim, uz vanjske suradnike, čine dr.med. Vesna Čubrić, specijalist radiolog u Affidei Kalajžić, te mr.sc. Igor Skljarov, dr.med, specijalist radiolog u Affidei Čavka.
 Izvor: Story
Jednostavno naručivanje i komunikacijaAffidea je poznata po tome što zdravlje pacijenata stavlja na prvo mjesto, pa tako uz individualne konzultacije i pacijentima razumljiv jezik omogućuje laku i jednostavnu komunikaciju između liječnika i pacijenta.
 Izvor: Story
Online naručivanje je moguće za manje od minute na www.affidea.hr.

Magazin

Royals