Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznate dame pokazale svoje blistave osmijehe

 Izvor: Story

Pred brojnim gostima, poslovnim partnerima te osobama iz javnog i društvenog života Zagreba, u zagrebačkoj Dubravi svečano su otvoreni novi prostori Stomatološke poliklinike Trupeljak. Imati neodoljiv osmijeh te lijepe bijele i zdrave zube velika je želja svih koji vode brigu o svom izgledu i zdravlju. Upravo zato posljednjih nekoliko godina trend onih koji su odlučili izbijeliti zube ubrzano raste, što je jasan pokazatelj da su mnogi prepoznali važnost osmijeha kao prvog koraka u razvijanju pozitivne slike o sebi. Stomatološka poliklinika Trupeljak odlično je mjesto i prilika za sve one koji žele promijeniti i uljepšati svoje zube te društvu ponuditi veseliju i bolju sliku sebe.

 Izvor: Story
 Izvor: Story
Već više od 20 godina, brižna i kvalitetna ekipa djelatnika Stomatološke poliklinike Trupeljak svojim pacijentima pruža vrhunsku stomatološku uslugu u najkraćemu mogućem roku. U sklopu poliklinike nalazi s zubotehnički laboratorij i ortopan, pa se pacijentima omogućava kompletna stomatološka usluga na jednom mjestu s posebnim naglaskom na estetsku stomatologiju, implantologiju i protetiku. Timskim radom i individualnim pristupom koji njeguju zaposlenici poliklinike, pacijent dobiva najkvalitetniju uslugu, a sve da bi se postigla savršena estetika osmijeha i odlična funkcionalnost protetskog rada.
 Izvor: Story  Izvor: Story
Nove ordinacije Stomatološke poliklinike Trupeljak u Dubravi došle su vidjeti i lijepe mlade dame, Marijana Batinić, Andrea Andrassy, Ivana Mišerić, Renata Končić Minea, Kristina Krepela, Pamela Ramljak, Sonja Kovač i Žanamari Perčić koje su saznale sve o novim metodama izbjeljivanja zubi, ali i vrlo znatiželjno obišle ordinacije kako bi se uvjerile u sve mogućnosti koje poliklinika pruža. Sve goste i uzvanike u glazbenom programu zabavljali su Saša Lozar i Fedor Bojić, koji su svojim nastupom obogatili večer.
 Izvor: Story
Foto: Igor Šoban

Magazin

Royals