Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meblo Trade - uz madrac poklon podnica, posteljina i anatomski jastuk

 Izvor: Story

U svim Meblo Trade salonima očekuje Vas 15-30% popusta na madrace, a na poklon Vam darujemo podnicu, anatomski jastuk ili posteljinu. Ortopedski madraci Meblo Trade sinonim su za udobnost, prateći moderne trendove na polju spavanja Meblo Trade madraci garancija su za savršen i opušten san te osjećaj odmora koji će Vas pratiti tijekom cijelog dana.

 Izvor: Story
 Izvor: Story  Izvor: Story
Na popustu od čak 15- 30% u svim Meblo Trade salonima očekuju Vas madraci od memorijske pjene, poliuretanske pjene, s bambusom ili pak lateksom, antialergijskim navlakama koje se jednostvano skidaju, a koje će spriječiti alergijske reakcije i zaštiti Vas od prašine i grinja.. Džepićaste opruge jedna su od značajnih poboljšanja kada je o ortopedskim madracima riječ. Svaka opruga individualno je zapakirana čime je spriječen prijenos pokreta tijekom sna i maksimalna podrška kralježnici. Više se nećete noćima buditi zbog nemirnog sna Vašeg partnera, a ujutro ćete biti svježi i odmorni. Kako bismo Vam osigurali potpuno miran i zdrav san, Meblo Trade Vam poklanja podnicu, anatomski jastuk ili posteljinu gratis.
 Izvor: Story  Izvor: Story  Izvor: Story
Kvalitetna podnica omogućit će strujanje zraka i spriječiti zadržavanje vlage u madracu te mu tako produžiti vijek trajanja, a uz anatomski jastuk vratna kralježnica dobit će potporu uz koju će bol potpuno nestati.
 Izvor: Story
Posjetite Meblo Trade salone i www.meblo.hr , iskoristite popuste i poklone koje smo Vam pripremili za Sv. Nikolu. Jer sv. Nikola u Meblo Trade salonima daruje 15- 30% popusta na madrace, a na poklon Vam daruje i podnicu, anatomski jastuk ili posteljinu. Više na www.meblo.hr .

Magazin

Royals