Čarobni outfit za mladence – dar najkreativnijem zaljubljenom paru na Sajmu vjenčanja u centru Mall of Split U potrazi ste za savršenom vjenčanicom, vjenčanim make up-om i frizurom te odijelom za vaš dan iz snova? Sajam vjenčanja u centru Mall of Split je savršeno mjesto za vas! Najkreativnijem zaljubljenom paru – budućim mladencima koji se fotografiraju ispred Kissing Bootha tijekom održavanja Sajma i pošalju kreativni foto uradak do 25. siječnja 2017. darovat ćemo najam vjenčane haljine by La Perla Split u vrijednosti od 5000 kuna, make up byAna Grgić, frizuru bysalon Dalila i muško odijelo by Galileo (sako i hlače) ! Kao zaljubljeni par pozirajte i fotografirajte se što kreativnije ispred Kissing Bootha tijekom trajanja Sajma vjenčanja u Mall of Split 21. i 22. siječnja, pošaljite fotografiju u Inbox Facebook Fun Page portala Story.hr  s osobnim podacima (ime i prezime osoba na fotografiji, adresa i kućni broj osoba na fotografiji, broj telefona osoba na fotografiji) do 25. siječnja 2017. godine. Imena pobjednika proglašavamo na mrežnoj stranici www.story.hr  27. siječnja 2017. godine.
Pravila Kreativnog natječaja Osvojite vjenčani outfit za dan iz snova u sklopu Sajma vjenčanja u Mall of Split
Story 
Pravila Kreativnog natječajaOsvojite vjenčanioutfit za dan iz snova
 1. Priređivač Kreativnog natječaja pod nazivom „Osvojite vjenčani outfit za dan iz snova“ (u daljnjem tekstu “Kreativni natječaj”) je Adria Media Zagreb d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Radnička cesta 39, OIB 58576890942 (u nastavku “Priređivač”). Kreativni natječaj priređuje se radi promocije događanja Sajam vjenčanja Split koji se održava 21. i 22. siječnja 2017. godine u Mall of Split.
 2. Pravila Kreativnog natječaja objavljena su na službenoj mrežnoj stranici www.story.hr i www.magazinvjencanja.hr .
 3. Kreativni natječaj otvoren je za sve fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske. Sudionici Kreativnog natječaja moraju biti punoljetni. Zaposlenici i članovi uže obitelji zaposlenika Adria Medije Zagreb d.o.o. te bilo koje druge osobe povezane s ovim Kreativnim natječajem ne mogu sudjelovati. Sudionici ne mogu biti pravne osobe. Sudionik Kreativnog natječaja mora biti par – budući mladenci koji su se fotografirali na točno određenoj lokaciji Sajma vjenčanja u Mall of Split, točnije ispred Kissing Booth-a postavljenog za vrijeme trajanja Sajma vjenčanja 21. i 22. siječnja 2017. godine.
 4. Za sudjelovanje u Kreativnom natječaju potrebno je poslati što kreativniju fotografiju zaljubljenog para (budući mladenci) koji pozira ispred Kissing Booth-a postavljenog na Sajmu vjenčanja u Mall of Split tijekom trajanja Sajma vjenčanja 21. i 22. siječnja 2017. godine. Kreativnu fotografiju potrebno je poslati u Inbox Facebook Fun Page portala Story.hr s osobnim podacima (ime i prezime osoba koje su na fotografiji, adresa i kućni broj osoba koje su na fotografiji, broj telefona osoba koje su na fotografiji) do 25. siječnja 2017. godine.
 5. Natječaj počinje 21. siječnja i traje do 25. siječnja 2017. godine, a pobjednika proglašavamo na mrežnoj stranici story.hr 27. siječnja 2017. godine.
 6. Fond nagrada sastoji se od četiri nagrade koje će osvojiti jedan par (mladenci): najam vjenčane haljine u salonu La Perla Split u vrijednosti od 5.000,00 kuna, vjenčani make-up (vizažistica Ana Grgić), vjenčana frizura (salon Dalila Split) muško odijelo (sako i hlače; Galileo Split). Nagrada će biti uručena pobjedničkom paru nakon završetka Kreativnog natječaja, u roku tri mjeseca od proglašenja pobjednika. Nagrada (najam vjenčane haljine, vjenčani make up, vjenčana frizura, muško odijelo) može se realizirati do 31. prosinca 2017. godine.
 7. Žiri Natječaja čine 3 osobe Priređivača – Sajam vjenčanja Split/Adria Media Zagreb d.o.o.:
  1. Andrea Bolješić, voditeljica Odjela evenata u Adria Mediji Zagreb
  2. Antea Čule, trgovački centar Mall of Split
  3. Zrinka Ferina, glavna urednica časopisa Story vjenčanja
 8. Sudionik će biti diskvalificiran iz Kreativnog natječaja ako se bude koristio lažnim podacima ili prisvajao sebi tuđe autorsko djelo.
 9. Po objavi fotografije, Sajam vjenčanja Split i časopis Story vjenčanja imaju pravo iskorištavanja fotografija u vlastite promotivne svrhe i za objavu u svom časopisu bez prethodnog obavještavanja ili podmirivanja honorara pobjedniku Kreativnog natječaja.
 10. Sudionici Kreativnog natječaja nemaju pravo zahtijevati drukčije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača Kreativnog natječaja prema dobitniku.
 11. Proizvodi koji se daju kao nagrade uživaju jednaka jamstva i uvjete servisiranja kao i proizvodi koji se prodaju u maloprodaji.
 12. Sudionici Kreativnog natječaja suglasni su da, bez iznimke, tvrtka Adria Media Zagreb d.o.o., Sajam vjenčanja Split i časopis Story vjenčanja mogu koristiti fotografije pristigle na Natječaj unutar 24 mjeseca za potrebe marketinga i promotivnih aktivnosti bez ikakve naknade sudioniku.
 13. Adria Media Zagreb d.o.o. se ni pod kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promjene, smetnje, prekide, diverzije ili zamjene, nedostupnost nagrade(a) zbog državnih praznika ili drugih okolnosti koje mogu utjecati na dostupnost ili uživanje nagrada, niti za bilo kakav postupak ili propust nastao korištenjem bilo kakvog oblika transporta i/ili smještaja koji su uključeni u nagradu(e). Adria Media Zagreb d.o.o. neće snositi odgovornost ako neispunjenje obveza proizlazi iz razloga više sile, građanskog rata ili sukoba, neprijateljstava, neprijateljskog napada, invazije, rata, kvara satelita, puča, smjene vlasti ili poretka ili bilo kojeg drugog razloga na koji ne može utjecati ili se smatrati odgovornim za njegov nastanak.
 14. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Kreativnom natječaju. Osim toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Kreativnom natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade itd. sukladno važećim zakonima i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje ime.
 15. Sudionik može uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj Kreativni natječaj e-mailom na adresu: story@story.hr .
 16. Adria Media Zagreb d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme, bez ikakve odgovornosti, mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Kreativni natječaj uz ili bez prethodne obavijesti sudionicima.
 17. U slučaju spora između sudionika ovog Kreativnog natječaja i Organizatora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.
 18. Kako bi uspješno predao prijavu i sudjelovao u Kreativnom natječaju, Sudionik prihvaća uvjete i pravila Kreativnog natječaja.
  Foto: Marko Dušak