Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lana Jurčević brigu o svom lijepom osmijehu prepustila je Poliklinici Bagatin

 Izvor: Story

Prekrasni zubi i zavodljiv osmijeh zaštitni su znak poznatih i slavnih osoba. Zbog svojih karijera konstantno su pred kamerama, objektivima i u fokusu javnosti zbog čega moraju uvijek izgledati besprijekorno. A savršenu sliku, osim make upa i frizure, čine i savršeni zubi – zdravi i njegovani. O važnosti oralne higijene zna poznata pjevačica Lana Jurčević koja je brigu o svojim zubima povjerila dentalnom timu Poliklinike Bagatin. U najmodernijem dental centru u regiji, obogaćenom vrhunskim i inovativnim uređajima te tehnologijom na tržištu, Lana su na raspolaganju sve usluge potrebne za brigu o ljepoti njezinog osmijeha.

 Izvor: Story
Lana Jurčević i dr. Mirna Munitić Redoviti odlasci stomatologu neophodni su za održavanje zdravlja zubi, za što naša uspješna pjevačica ima vrlo jednostavan recept. Nakon detaljnog stomatološkog pregleda, slijedi čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje. Ovom preventivnom metodom zubima se vraća sjaj i glatkoća, a odlična je priprema za sljedeći tretman - izbjeljivanje zubi Zoom metodom. Radi se o savršenom načinu vraćanja prirodne bjeline zubima i postizanju pravog 'hollywoodskog' osmijeha kojim Lana osvaja vrhove glazbenih top ljestvica.
 Izvor: Story
Lana Jurčević u dental centru Poliklinike Bagatin Zahvaljujući stručnosti dentalnog tima Poliklinike Bagatin, pod vodstvom dr. Mirne Munitić, te najnovijim hi-tech tehnologijama koje su dostupne u dental centru, pregledi i liječenje danas pružaju sasvim novo iskustvo.
 Izvor: Story
Lana Jurčević u Poliklinici Bagatin Tekst i foto: Promo

Magazin

Royals