Svi oni probali su beefsteak na posteljici od pirea s tartufima, losos i dimljenu tunu u pepelu, rižot s hvarskom lavandom, te druga jela koja im je sa svojim timom spremio chef Robert Slogar. - Oduševljena sam svime što sam probala večeras u People’su! Veliki sam gurman i često jedem po restoranima stoga me posebno obradovala vijest da je jedno od mojih dražih mjesta za druženje People’s ponovo IN! Koncept samog restorana kao i ambijent podsjeća na meni neka draga i slična mjesta u svijetu i drago mi je da se i Zagreb može pohvaliti jednim ovakvim mjestom – izjavila je lijepa Adrijana Dejanović.
Fotografije: Darko Strosser, Story Press
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.