Ako i niste ljubitelji cvjetače, ovaj bi vam jednostavan recept mogao u potpunosti promijeniti mišljenje.
Zapečena cvjetača
Sastojci:
1 glavica cvjetače
2 žlice maslinova ulja
prstohvat morske soli
svježe mljeveni papar
kajenski papar
70 g ribanog parmezana
Priprema:
Cvjetaču operite pa razdvojite cvjetove na manje komade i posložite ih u vatrostalnu posudu. Dodajte maslinovo ulje, sol, papar i kajenski papar pa sve dobro promiješajte. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva otprilike 20 minuta, dok cvjetača ne omekša. Izvadite cvjetaču iz pećnice i obilno je pospite naribanim sirom. Vratite je u pećnicu na nekoliko minuta kako bi se sir rastopio. Dobar tek!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.