Sponsored byPodravka
Sastojci:
- 1 vrećica Talianetta tjestenine sa 4 vrste sira
- ½ hokaido bundeve
- 2 žlice bučinih sjemenki
- 2 žlice međimurskog domaćeg bučinog ulja
- sol
- svježe mljeveni crni papar
Priprema:
Hokaido bundevu ogulite i narežite na tanke ploške. Ploške poslažite na papir za pečenje, premažite uljem i pecite na 180°C oko 25 minuta.
Dok se bundeva peče, na zagrijanoj tavi tostirajte bučine sjemenke. Tostirane bučine sjemenke ostavite da se ohlade. Talianetta tjesteninu sa 4 vrste sira pripremite prema uputama na pakiranju.
Posluživanje:
Talianetta tjesteninu sa 4 vrste sira servirajte u dubokom tanjuru i na nju stavite pečene ploške hokaido bundeve. Posipajte tostirane bučine sjemenke i sve prelijte domaćim bučinim uljem.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.