Ako tražite ukusan i brz obrok koji će zadovoljiti cijelu obitelj, tjestenina s kobasicama je pravi izbor. Ovaj recept spaja bogate okuse sočnih kobasica.
Sastojci:
- maslinovo ulje
- 8 kobasica
- 1 luk
- 2 češnja češnjaka
- 1 žličica čilija u prahu
- 400 g pasate od rajčice
- 300 g tjestenine
Priprema:
Stavite u lonac vodu da se grije, zagrijte maslinovo ulje u valikoj tavi i popržite kobasice narezane na kolutiće. Kada porumene ubacite luk i češnje češnjaka i prodinstajte. Umiješajte čili i pasatu od rajčice. U lonac s vodom ubacite tjesteninu na 8 minuta da se skuha, kad dodđe do al dente, ocijedite i stavite u tavu s umakom. Nakon serviranja u tanjure na vrhu dodajte ribanog parmezana.
Izvor: Good food
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.