Vražja jaja su odličan izbor za uskrsni jelovnik, ali i finger food za baš sve prilike. Imajte na umu da je navedena količina sastojaka dovoljna za pripremu 12 komada. Ako vam dolaze gosti, svakako poduplajte sastojke.
Vražja jaja
Sastojci:
6 tvrdo kuhanih jaja
60 ml majoneze
3 mala kisela krastavca
1 žličica senfa
1 žličica octa
sol, papar, mljevena crvena paprika
Priprema:
Kuhana jaja ogulite, prepolovite pa pažljivo izvadite žumanjak. Zgnječite ga vilicom i pomiješajte s majonezom, senfom, octom i sitno nasjeckanim kiselim krastavcima. Posoli i popaprite po ukusu pa smjesom napunite košarice od bjelanjaka. Pospite crvenom paprikom pa poslužite!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.