Ako želite pripremiti slatki i jednostavan doručak imamo ideju za vas. Naučite kako napraviti francuski tost kao iz restorana po našem jednostavnom receptu. Servirajte tost uz šećeru u prahu, bobičasto voće, preljev od čokolade ili džem po izboru.
Sastojci:
- 2 jaja
- 80 ml mlijeka
- 40 ml vrhnja
- 1 žličica ekstrakta vanilije
- pola žličice cimeta
- 4 šnite kruha
- maslac
- šećer u prahu
- bobičasto voće
Priprema:
Umutite jaja, mlijeko, vrhnje, vaniliju i cimet. Umočite šnite kruha u plitku posudu i prelijte ih smjesom od jaja. Ostavite da se namače 2-3 minute, zatim pažljivo prokrenite i namačite 2 minute.
Zagrijte maslac na tavi, stavite dvije kriške kruha i pržite ih 3 minute sa svake strane. Nakon pečenja odložite ih na papirnate slavete da se upije višak ulja.
Poslužite ih posipane šećerom u prahu i svježim bobičastim voćem.
Izvor: BBC good food
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.